Our World

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime & Manga

Pareri Anime

Anomal!ca
    Anomal!ca
    Moderator
    Moderator

feminin
    Fecioara Caine
    Data de inscriere : 05/06/2010
    Varsta : 30
    Localizare : in my dreams

Pareri Anime Empty Pareri Anime

Mesaj Scris de Anomal!ca Dum Iun 06, 2010 2:38 am

Povestea nu este foarte originală, însă destul de bună- şi amuzantă în acelaşi timp. Grafica extrem de bună- chiar foarte bună- şi soundtrackurile ok- m-au cam zgâriat pe creieri op/end, însă în rest a fost totul bine.
    Personajele mi s-au părut prea... Erm, simple. Adică bun, am înţeles că fiecare era un tip de băiat, dar s-a prea exagerat la un moment dat cu chestia asta şi de multe ori am avut senzaţia că personalitatea lor este prea plată- sau cel puţin dacă ar fi să compar cu băiaţii din PFG, cei din Ouran sunt net inferiori.
    Fujioka a fost destul de simpatică, deşi la un moment dat m-a stresat faptul că toată lumea o considera cuuuute - nici nu mi s-a părut aşa cute- şi mai toţi băieţii ajungeu îndrăgostiţi de ea.
    Well, trecând peste asta, pot spune că a fost un anime foarte simpatic- a avut destule faze comice, deşi niciun nu m-a făcut să cad de pe scaund de râs.

Data/ora curentă este: Vin Noi 01, 2024 7:51 am