Our World

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime & Manga

4 participanți

Informaţii şi păreri.

Soeh
    Soeh
    Admin
    Admin

feminin
    Fecioara Cocos
    Data de inscriere : 03/06/2010
    Varsta : 31

Informaţii şi păreri. Empty Informaţii şi păreri.

Mesaj Scris de Soeh Vin Iun 04, 2010 6:36 pm

Informaţii şi păreri. 18746

După invadarea Japoniei de către Brittannia,ţara a fost redenumită "Area 11".Tânărul Lelouch,un student brittannian este prins în mijlocul unui atac împotriva Brittanniei şi se întâlneşte cu un prieten din copilărie,Suzaku şi cu o fată misterioasă C.C. Prins între viaţă şi moarte acesta acceptă puterea oferită de C.C.,aceasta fiind abilitatea de a putea ordona oricui să facă doar ce îi ordonă.Cu această putere Lelouch vrea să facă o lume mai bună pentru sora sa,acest lucru făcându-l de sub masca lui Zero,identitate ce o ia pentru a putea conduce un război împotriva Britanniei.

Now my opinion:
    Anime-ul îmi place la nebunie,deşi l-am terminat pe tot XD.
    Prima dată o prietenă mi.a spus de el şi apoi eu am început să dau peste anime pe site-urile pe care le frecventam.Am început anime-ul vâzând doar 3 episoade cred apoi m-am lăsat şi după câteva luni l-am continuat.Pur şi simplu nu îmi mai puteam lua ochii de la monitor,deşi nu eram fană a anime-urilor de genu' însă acesta începuse să îmi placă din ce în ce mai mult,mai ales povestea şi faptul că Lelouch nu a recurs la metode foarte simple pentru a-si îndeplini scopul,adică să facă o lume mai bună de dragul surorii lui si este un lucru admirabil,dupa mine pentru ca a riscat totul inclusiv viata ca să facă acest lucru si cred ca asta m-a atras cel mai mult la anime.Asa,iar personajele preferate masculine ar fi
    Lelouch.. că e dragut si inteligent mai ales xD si sa-l pun si pe Suzaku da' in unele scene m-a cam enervat iar ca personaje feminine ramane C.C. imi place parul ei,atitudinea <3 si Kallen..imi placea firea ei destul de mult.
    Suki<3Irina
    Suki<3Irina
    Te iubesc Irina

masculin
    Capricorn Cocos
    Varsta : 30
    Localizare : Everywhere

Informaţii şi păreri. Empty Re: Informaţii şi păreri.

Mesaj Scris de Suki<3Irina Vin Iun 04, 2010 6:38 pm

Woah, sună interesant. Cred că am să-l vizionez și eu. Informaţii şi păreri. 563929
    ~ Amy ~
    ~ Amy ~
    Admin
    Admin

feminin
    Balanta Mistret
    Varsta : 29
    Localizare : prin Romania,intr-o localitate plictisitoare

Mesaj Scris de ~ Amy ~ Vin Iun 04, 2010 6:44 pm

Nici eu nu am urmarit acest anime inca dar am tot auzit de el asa ca cred ca o sa incep si eu sa-l vizionez.
    Anomal!ca
    Anomal!ca
    Moderator
    Moderator

feminin
    Fecioara Caine
    Data de inscriere : 05/06/2010
    Localizare : in my dreams

Mesaj Scris de Anomal!ca Dum Iun 13, 2010 12:50 am

M-am apucat de el pur si simplu pentru ca imi placeau personajele (cu toate ca nu stiam nimic despre ele),
    E absolut genial, grafica e perfecta, coloanele sonore la fel, si pur si simplu nu ai cum sa prezici ce se va intampla, cel putin in R2 a luat atatea intorsaturi situatia, s-au intamplat atatea incat am ramas uimita.Sincer nu cred ca am mai vazut un anume atat de complex.Really.

Sfarsitul?!Aah, stiam ca o sa moara, dar nu ma asteptam la asta Neutral
    Soeh
    Soeh
    Admin
    Admin

feminin
    Fecioara Cocos
    Varsta : 31

Mesaj Scris de Soeh Dum Iun 13, 2010 1:03 am

Eu la sfârşit am plâns! -___-"" bine era de aşteptat că îl va pune pe Suzaku să facă ceva da' să-l pună să-l omoare m-a lăsat O_O"" wth?! anyway anime-ul a fost genial.Code Geass şi Death note au cam avut aceiaşi complexitate xD şi sunt poveşti total diferite.
    Anomal!ca
    Anomal!ca
    Moderator
    Moderator

feminin
    Fecioara Caine
    Data de inscriere : 05/06/2010
    Localizare : in my dreams

Mesaj Scris de Anomal!ca Dum Iun 13, 2010 1:21 am

scz de smile sunt obisnuita sa pun : | si imi apare Neutral . Anyway mi-a placut foarte mult anime-ul XD

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin Noi 01, 2024 7:40 am