Our World

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime & Manga

3 participanți

parere :)

Anomal!ca
    Anomal!ca
    Moderator
    Moderator

feminin
    Fecioara Caine
    Data de inscriere : 05/06/2010
    Varsta : 30
    Localizare : in my dreams

parere :) Empty parere :)

Mesaj Scris de Anomal!ca Vin Iun 25, 2010 3:03 am

Sinceră să fiu, animeul l-am văzut de ceva vreme*ceva mai multă vreme* . La început era ciudat- partea în care Ciel este bătut şi pactul pe care-l face cu Sebastian- şi nu prea am înţeles nimic. Apoi, încetul cu încetul lucrurile începeau să se lege între ele, fiecare întâmplare avea o consecinţă mai mult sau mai puţin gravă*ca o piesă dint-un puzzle*
    Grafica a fost excelentă, iar OP/ED au fost şi ele destul de drăguţe- mi-a plăcut primul opening.
    Personajele au fost extrem de frumos conturate. Ciel, puştiul răsfăţat şi dornic de răzbunare care era în stare să facă orice cu Sebastian- îmi amintesc când l-a pălmuit, la final - iar Sebastian... Ei bine, el a fost one hell of a butler , foarte "ascultător" , viclean, puternic şi bun la pat- cei care au văzut episodul 17 ştiu la ce mă refer... " Ohhh, văd porţile Raiului" - that was damn funny.
    Alt personaj care mi-a plăcut: Grell. Un personaj extrem de amuzant- în special când încerca să flirteze cu Sebastian- şi foarte, erm... Roşu.
    În ceea ce priveşte sfârşitul, l-am urât la propriu... Adică voiam aşa mult să văd adevărata faţă a lui Sebastian şi să văd momentul în care îi ia sufletul lui Ciel*cred că trebuia să-l sărute*
    One in all,
    KuroTsuki
    KuroTsuki
    Newbie
    Newbie

feminin
    Varsator Mistret
    Data de inscriere : 30/06/2010
    Varsta : 29

parere :) Empty Re: parere :)

Mesaj Scris de KuroTsuki Joi Iul 01, 2010 5:48 am

Doamne ador anime-ul asta parere :) 794996 ! Psst , maine apare Monoshitsuji, al 2-lea sezon si in curand si online.

Deabea astept. parere :) 730655 Mi-a placut foarte mult Kuroshitsuji.Povestea, grafica si personajele au fost foarte bune.
    Personajul meu preferat este Grell.Ii ador forfecutele si binenteles drujba.Dintii lui strambi mi se par fascinanti, seamana cu un rechin, ferocee*mrawr* .

Anoma,stiu la ce te referi cu ep 17.Woof da ce crize facea Grell x3.A fost pervers rau episodul ala.Parca Sebastian , cand Angela a vazut ca tipa nu era afectata a zis ceva de genu " Mi-am pus semnul in ea" , ori aberez eu , chiar nu mai stiu.Tin minte ca a zis ceva pervers si am ramas ceva de genu" Firar!WTF?!"
    Oricum , a fost destul de amuzant. Un singur lucru nu mi-a placut: William ! De ce to se lua de Grell ?! parere :) 838449
    Sa speram ca si urmatorul sezon o sa fie la fel de bun, chiar daca Ciel si Sebastian si probabil si Grell numai sunt.
    ShynessLove
    ShynessLove
    Super poster
    Super poster

feminin
    Scorpion Cocos
    Data de inscriere : 04/06/2010
    Varsta : 30

Mesaj Scris de ShynessLove Joi Iul 01, 2010 6:31 am

Ei bine nu stiam ca o sa apara maine O_O

totusi parerea personala,iubesc anime-ul asta a ajuns imdediat in lista favoritelor,acum cateva zile l-am terminat de vizionat si pot sa spun ca a meritat XD

iar cu faza aia..ei bine,sincera am fost socata O_O.. de ce nu a fost anime-ul asa mai mult? XD T.T

si sincera imi pare rau ca ei nu o sa mai fie in anime,parca nu mai are farmec.. sper doar ca Undertaker sa apara <3 .^^. parere :) 415549

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Vin Noi 01, 2024 9:02 am