-erm albastru e culoarea mea preferata - nu-mi place rozul - sunt 3 culori primare XD - sunt culori calde si reci ._. - aproape tot ce e in jurul nostru e colorat XD Spune-mi 5 lucruri despre Sponge Bob
1. Sunt o fire mai inchisa 2. Urasc tradatorii 3. Daca mai pune sa aleg intre iubitul meu si prieteni meu as alege off course prietenii si l-as omorai pe iubit. 4. I want aliens to come on Terra xD. 5. Ascult rock.
-parul ._____. [ vreau sa ma vopsesc XD si sa nu trebuiasca sa-l fac cu placa mereu] -sa nu mai fiu atat de incapatanata -poate mai deschisa O.O ? -sa nu mai am atata mila de animale? O_O [ am facut zoo in casa O_O " -sa nu mai fiu atat de paranoica XD
spune-mi 5 lucruri despre locu unde vrei sa te ceara "ala" de nevasta ? :">
1. Nu mă pot uita la ele singură O.o. 2. Sunt înfricoşătoare. 3. Te ţin în suspans. 4. Îmi provoacă insomnie... scarry. 5. Sunt sângeroase (nu că aş avea ceva impotriva... but I'm such a baby >.>')
1. primele creaturi aparute 2. au disparut acum mult timp 3. seamana cu soparle 4. sunt multe documentare despre ei 5. fosilele lor se afla la muzeu spune-mi 5 lucruri despre lollipop
1. no one will cry at my funeral 2. putina lume va participa [cred o.O' 3. diferita 4. pe piatra o sa fie scris: " Ma intorc in 10 minute XD" 5. o sa fiu inmormantat in cimitir :]] Spune-mi 5 lucruri despre liceul/scoala ta
1.cateodata sunt timida 2.sunt naiva ,de cele mai multe ori 3.imi plac filmele horror,nu ma speriu usor 4.imi place sa postez pe forumuri [rpg in general] 5.ador trandafirii albastri
1 le urasc 2. cea mai proasta inventie XD [ no ofense 3. prea siropoase 4. ar trebui sa insemne viata reala O.O 5. prea galagioase Spune-mi 5 lucruri despre mancarea ta preferata
1.are blana alba cu dungi 2.este foarte simpatic 3.unii oameni se tem de el 4.este adorabil cand este pui 5.este unul din cei mai mari rapitori de pe Pamant