user 1: spune-mi 5 lucruri despre ochii tai user 2: -ochii mei sunt albastrii -de obicei ma machiez cu culori deschise -multe persoane ii apreciaza -am genele lungi -mi-as dori sa am ochii verzi
incep eu spune-mi 5 lucruri despre 'barbatul ideal'
- nu pot trai fara ele - majoritatea sunt albastre - le am aproape tot timpul la mine - le gasesc oricand - sunt doar ale mele XD Spune-mi 5 lucruri despre trupa ta preferata
-in mare parte plictisitoare -mi-am rupt mana de 4 ori [tot aceiasi mana in acelasi loc] -mi-am rupt odata piciorul cand eram in Spania -verisorul meu s-a indragostit de mine xD -eram plina de viata pana ce am ajuns in clasa a VI-a
-acum ma enerveaza -cand eram mica adormeam doar cu muzica folk -am dansat pe o melodie dinasta si eram 'rock total' nu vreau sa stiu cum aratam ._. -tata are cunostinte care canta -e prea comunist dupa mine XD
- colegii mei sunt de treaba ^^ - ma ajuta la teme - ^w^ - tinem legatura (ne ducem la piscina,in parc,ne plimbam,ii bat la biliard etc.) XD - foarte prietenosi - cateodata prea petrecareti >_>
1.imi place foarte mult sa ma uit la anime 2.imi plac lucrurile legate de ei 3.termenul anime in romaaa se traduce "Desene animate japoneze" 4.poti rade la ele. 5.toate au cate o poveste
1.sa nu fie multi oameni 2.sa fie prezenti cei dragi mie 3.sa nu ma enerveze nimeni in acea zi 4.sa fie muzica ok 5.sa dureze mult si sa fie de noaptea
- la inceput plictisitoare - dupaia enervanta - dupaia amuzanta [ nu de alta dar mi-a ridicat un prieten moralul - pana acuma e ok XD - nu pare sa faca parte dintr-o zi de vacanta
Spune-mi 5 lucruri despre personajult tau preferat din anime