Get Him to the Greek, l-am vazut ieri , sincer nu mi-a placut foarte mult si nu e chiar o comedie foarte reusita, inceputul nu prea l-am inteles pentru ca multe erau multe locatii si actini care se desfasurau in paralel cu actiunea principala si multe nici nu aveau legatura
animale descopera un gard viu aparut parca din senin, jumatate din padurea lor disparuta si stocul lor de mancarea epuizat. In timp ce liderul grupului, Verne, este de parere ca doar trebuie sa se adapteze, ratonul RJ isi face aparitia si propune altceva: sa mearga dincolo de gard si sa fure mancarea oamenilor. Animalele sunt repede convinse de RJ si, colaborand, incep sa adune pe tot ce pot pune labutele.Dar ei nu stiu ca de fapt RJ este dator unui urs flamand care i-a dat termen de o saptamana sa-i refaca stocul de mancare pe care RJ i-l distrusese...
Titlu: Over the Hedge - Peste tufis
Producator: DreamWorks SKG
Distribuitor (international): United International Pictures (UIP)
Distribuitor (Romania): Ro Image 2000
Data lansare (SUA): 19 Mai 2006
Data lansare (Romania): 14 Iulie 2006
Perioda filmare: 15 Iulie 2002 - ...
Incasari weekend: 38.457.003 $
Nu e tocmai un film, dar mi-a plăcut. (Good, I like cartoons xD).
off: Am vazut si eu "Prince of Persia" acum 2 zile, intr-adevar, ii sta bine cu parul lung lui Jake. on: "Solomon brothers"... pe ComedyStar. Amuzant, dar James facea tot filmul [chiar era funny cand injura pe toata lumea :]]].