Our World

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime & Manga

2 participanți

K-ON

Anomal!ca
    Anomal!ca
    Moderator
    Moderator

feminin
    Fecioara Caine
    Data de inscriere : 05/06/2010
    Varsta : 30
    Localizare : in my dreams

K-ON Empty K-ON

Mesaj Scris de Anomal!ca Sam Iun 05, 2010 7:01 pm

Title : K-ON! (Keion!)
    Genre : Comedy, Music, Slice of life
    Episodes : 13

Povestea :
    Yui Hirasawa , o tanara liceana mereu cu capu' in nori , se hotaraste sa se inscrie in clubul muzicii cu gandul ca va fi o treaba usoara. Pe de alta parte Ritsu Tainaka , o baterista devotata , doreste alaturi de Mio Akiyama , o fire linistita care canta la chitara bass , sa infiinteze o formatie. Acestea se inscriu in clubul muzicii insa daca nu avea peste 4 mebrii , era inchis definitiv. Spre disperarea lor , o intalnesc pe Tsumugi Kotobuki , ce canta la keyboard ,si care se alatura lor cu bucurie . Deja clubul avea 3 mebrii insa le mai lipsea unul . Atunci apare Yui ce doreste sa se inscrie si ea crezand ca va putea canta la castanete , insa se insela amarnic. Trupa / clubul mai avea nevoie de un chitarist , acest lucru obligand'o pe Yui sa'ti cumpere o chitara si sa invete sa cante la ea. De aici aventura lor in lumea muzicii incepe [ dar asta doar cantand in liceu nimic mai mult XD ] . Pe parcurs acestea o intalnesc pe Azusa Nakano care li se alatura si ea trupei lor devenind a 2-a chitarista.

Coloana Sonora :
    Opening : "Cagayake! Girls" by Aki Toyosaki
    Ending : "Don't say 'lazy'" by Hikasa with Toyosaki
    si multe alte melodii cantate de cele 4 fete cum ar fi "Light and Fluffy Time" , "My love is a stapler" , 'Fude Pen Boru Pen" si multe altele.

Personaje :
    Yui Hirasawa - chitarista & vocal
    Ritsu Tainaka - baterista
    Mio Akiyama - chitara bass & vocal
    Tsumugi Kotobuki - keyboard
    Azusa Nakano - chitarista
    Sawako Yamanaka - ( Sawa-chan ) profesoara de muzica
    Nodoka Manabe - prietena din copilarie a lui Yui
    Ui Hirasawa - sora mai mica a lui Yui

Parere personala :
    Mie mia placut mult acest anime. Am ras pe saturate Smile). Imi place la el ca este precum viata de zi cu zi a unor fete care doresc sa infiinteze o trupa ^^. La capitolul personaje as spune ca ma regasesc in Ritsu [ i'm crazy like her <3 ] insa si'n Yui [ atunci cand sunt mai baka ]. Coloana sonora mia placut la nebunie si acuma ascult "Light and Fluffy Time" si "Don't say 'lazy'" [ aceste 2 melodii sunt magnifice ]. Well , ca prin urmare eu va recomand cu cel mai mare drag acest anime ^^
    Anomal!ca
    Anomal!ca
    Moderator
    Moderator

feminin
    Fecioara Caine

K-ON Empty Re: K-ON

Mesaj Scris de Anomal!ca Joi Iul 01, 2010 11:38 pm

scuzati ca fac double post, dar recent am aflat ca a aparut si sezonul 2 al anime-ului K-ON am urmarit primele 5 episoade si mi sa parut foarte interesant 4 membrii din trupa au devenit sdeniori, fiind ultimul an de liceu si sunt nevoite sa caute membrii noi in clubul lor de muzica
    SinQ
    SinQ
    Experienced
    Experienced

feminin
    Rac Caine
    Data de inscriere : 01/07/2010

Mesaj Scris de SinQ Vin Iul 02, 2010 12:28 am

Sezonul 2?
    Wow, daca este atat de bun pe cat a fost si primul, atunci o sa ma uit la el cu siguranta.
    Anyway, mi-a placut foarte mult de Mio Akiyama, este inteligenta si hipersesibila + de asta, canta si la instrumentul meu favorit. Intr-adevar, este un anime amuzant and sweet, iar coloana sonora este amaizing :3.
    Anomal!ca
    Anomal!ca
    Moderator
    Moderator

feminin
    Fecioara Caine

Mesaj Scris de Anomal!ca Vin Iul 02, 2010 1:20 am

aici poti gasi episoadele din sezonul 2 -->click<---