Scris de Negai Sam Iun 05, 2010 3:46 am
1. Cat street. ~ Manga asta mi-a plăcut foarte mult, a reuşit să mă facă şi să plâng. OO" Personajele sunt interesante, situaţiile au tot luat întorsături neaşteptate ceea ce te ţine în suspans. S-a făcut şi o dramă după manga, însă nu se compară. Au fost tăiate prea multe scene, şi nu are acelaşi farmec.
2. Eien no With. ~ Deşi a fost scurtă, a fost foarte emoţională. Să vezi o asemenea legătură între o persoană şi un câine, şi felul în care apariţia lui schimbă vieţi e pur şi simplu impresionantă. Heh, eu fiind o mare iubitoare de animale, şi cum am şi eu un câine, manga asta pot spune că m-a atins. :]]
3. Beaty pop. ~ Argh, manga asta m-a ţinut într-un entuziasm continuu...nici eu nu ştiu de ce. Pur şi simplu m-a încântat, a fost amuzantă, tipa foarte kawaii, şi personalitatea îmi place, mâţa aia era funny [Shampoo~], tipul isteric, muream de râs, mai ales când o numea 'puffy head' =]]. Dar e într-adevăr talentată, se vede că tatăl ei a fost cel mai bun hairstylist din Japan, şi ea e la fel. <33 Ah, gata, am spus destul. În orice caz, mie manga mi-a plăcut [no, it wasn't so much romance, ok, pot spune că aproape deloc, numai prin ultimele capitole :]] ]. Merită~
4. Dear friends. ~ Again, nu o manga extrem de lungă, dar tot aşa, mai dramatică, să spun astfel. Şi aceasta m-a impresionat prin faptul că a dovedit adevărata importanţă a prieteniei necondiţionată şi cât de mult poate schimba aceasta viaţa uneia sau mai multor persoane.
5. Koukou Debut. ~ O poveste foarte interesantă, astăzi am terminat-o. =]] Ah, personajele sunt kawaii, îndeosebi Yoh [so hot~]. Personajul principal e really funny, God, o tipă sportivă ce dorea să-şi facă un adevărat debut în liceu şi să-şi găsească un iubit, ea fiind o fană înrăită a manga-urilor shoujo. Dă peste Yoh, implorându-l să-i devină antrenor, pentru a o transforma într-o persoană populară..Evident, că fără să-şi dea seama, s-a îndrăgostit de el, dar nu numai ea, şi el s-a îndrăgostit, deşi pusese la început condiţia că o antrenează dacă nu se îndrăgosteşte de el, deoarece considera că va face să sufere orice fată, fiind extrem de popular încă de mic, şi fetele înnebunite după el. -.-' Heh, au de trecut peste multe obstacole, dar iubirea lor le învinge pe toate.
6. Fall in love like a comic! ~ Gata cu dramele. Asta e o manga funny, foarte cute. Deşi personajul masculin a fost efectiv perfect, ceea ce, hm, să zicem că e cam boring, ea fiind mai neîndemânatică şi etc. a făcut ca manga să aibă farmec.
7. Moe Kare!! ~ Prima manga nu se uită niciodată, ne?:]] Povestea a fost interesantă, deşi de atunci am citit o tonă de la Ikeyamada Go, tot ea a fost prima. Iar povestea nu mai e chiar unică, existând şi altele asemănătoare. Oricum, un love triangle e întotdeauna plăcut [deşi poate ajunge şi enervant, dacă nu iasă aşa cum doreşti -.-]. Iar personajul principal fiind atât de funny nu ai cum să nu o adori. Şi o artă kawaii pe deasupra. <3