Unii spun că este adevărat, alții spun că ar fi efectul placebo. Opinia mea personală în legătură cu acest tip de terapie este că vibrațiile produse de muzică ajuta individul prin a-i schimba starea de moment. Sunetul poate scoate oamenii din stări de angoase, frustrări, le dă încredere în viață, îi fortifică, ci viceversa, distrugându-i psihic.Ele pot fi prin pronunțarea unor mantre, prin muzică de relaxare,ș.a.m.d. Un tratament ar fi pentru persoanele ce suferă de insomnie. Este și pe YouTube, are 10 minute .( https://www.youtube.com/watch?v=wJqhh5t-1gM ) … sunt și pentru creșterea IQ-ului, memoriei, vederii, destresării. O gamă largă.
3 participanți
Terapia prin muzică
Suki<3Irina- Te iubesc Irina
Data de inscriere : 03/06/2010
Varsta : 30
Localizare : Everywhere
- Mesaj n°1
Terapia prin muzică
Unii spun că este adevărat, alții spun că ar fi efectul placebo. Opinia mea personală în legătură cu acest tip de terapie este că vibrațiile produse de muzică ajuta individul prin a-i schimba starea de moment. Sunetul poate scoate oamenii din stări de angoase, frustrări, le dă încredere în viață, îi fortifică, ci viceversa, distrugându-i psihic.Ele pot fi prin pronunțarea unor mantre, prin muzică de relaxare,ș.a.m.d. Un tratament ar fi pentru persoanele ce suferă de insomnie. Este și pe YouTube, are 10 minute .( https://www.youtube.com/watch?v=wJqhh5t-1gM ) … sunt și pentru creșterea IQ-ului, memoriei, vederii, destresării. O gamă largă.
ShynessLove- Super poster
Data de inscriere : 04/06/2010
Varsta : 31
- Mesaj n°2
Re: Terapia prin muzică
Cred ca e putin exagerat,dar prin terapie de relaxare..te ajuta XD
..si creaza dependenta
care va simtiti mah? XD
..si creaza dependenta
care va simtiti mah? XD
Anomal!ca- Moderator
Data de inscriere : 05/06/2010
Varsta : 30
Localizare : in my dreams
- Mesaj n°3
eu cred ca e putin exagerat.. adica eu ascult muzica dupa starea mea de spirit, dar nu e terapie...singura terapie care stiu e: ascultarea muzicii simfonice pentru persoane cu insomnii
ShynessLove- Super poster
Data de inscriere : 04/06/2010
Varsta : 31
- Mesaj n°4
nu stiu,eu cand eram mica ascultam populara ca sa adorm,altfel nu puteam =)))