Our World

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime & Manga

2 participanți

Gafe din interviurile de angajare.

Suki<3Irina
    Suki<3Irina
    Te iubesc Irina

masculin
    Capricorn Cocos
    Data de inscriere : 03/06/2010
    Varsta : 30
    Localizare : Everywhere

Gafe din interviurile de angajare. Empty Gafe din interviurile de angajare.

Mesaj Scris de Suki<3Irina Vin Iun 04, 2010 2:45 am

Am descoperit un articol publicat pe Reutersîn care au fost publicate cele mai amuzante gafe realizate în timpul interviurilor de angajare:
    - Un candidat a răspuns la telefon în timpul interviului și l-a rugat pe angajator să iasă din birou pentru că era o conversație “privată”.
    - Un candidat i-a spus angajatorului că nu o să-și mențină slujba mult deoarece așteaptă o moștenire de la unchiul său care n-arăta prea bine în ultima vreme.
    - Un candidat l-a rugat pe angajator să-l duca și pe el acasă cu mașina după interviu.
    - Un candidat s-a mirosit pe subraț în drum spre camera de intervievare.
    - Un candidat a spus că a fost concediat de la fostul servici pentru că și-a bătut șeful.
    - Un candidat a tras apa la WC în timp ce susținea un interviu la telefon.
    - O candidată a scos pieptenele și a început să-și aranjeze părul înainte ca interviul să înceapă.
    ShynessLove
    ShynessLove
    Super poster
    Super poster

feminin
    Scorpion Cocos
    Data de inscriere : 04/06/2010
    Varsta : 31

Gafe din interviurile de angajare. Empty Re: Gafe din interviurile de angajare.

Mesaj Scris de ShynessLove Joi Iun 10, 2010 1:31 am

Haha xD,astea trebuia sa le fac astazi la interviu Gafe din interviurile de angajare. 875587

Data/ora curentă este: Mar Noi 26, 2024 10:41 pm