Titlu: Hana kimi, Hanazakari no Kimitachi e, For You in Full
Blossom
Cast:
Horikita Maki-Ashiya Mizuki
Oguri Shun-Sano Izumi
Ikuta Toma-Nakatsu Shuichi
Konno Mahiru- Hara Akiha
Kamikawa Takaya-Umeda Hokuto
Matsuda Seiko-Tsubaki, the School Principal
Subiect:
Ashiya Mizuki locuieşte în SUA, însă vine în Japonia pentru a se transfera la şcoala la care invaţă idolul ei: Sano Izumi, un atlet care a impresionat-o la o vizită precedentă in Japonia prin saritura sa in inaltime.Faza este că el învaţă într-o şcoală numai de băieţi iar Mizuki se deghizează în băiat pentru a ajunge în acea şcoală.
Now,my opinion:
Deci,drama asta mi-a plăcut la nebunie..până a fost înlocuită de HYD da' asta e altă poveste.În primele episoade oscilam intre Sano si Nakatsu da' cred ca cel mai mult mi-a plăcut Nakatsu aka imi plăcea firea lui mai ales cand o vedea pe Mizuki in diferite ipostaze si toate alea =].Chestia asta m-a amuzat foarte tare.Ah,încă un lucru care m-a amuzat,să zic aşa,este felul in care Yusuke (nu i-am tinut minte numele din drama) ţinea mainile si privea aura..şi încă un personaj de care mi-a plăcut a fost Nanba-the dorm leader...imi plăceau carlionţii lui :3.Au fost mai multe faze amuzante...una chiar îmi aduc aminte că a fost aia cu furtul lenjeriei intime =]]...chestia aia chiar m-a amuzat sau când Sano manca Nara
pickles şi săruta pe toată lumea.Anyway drama este foarte tare,are faze amuzante si love,love.