Our World

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime & Manga

Lovely Complex

Anomal!ca
    Anomal!ca
    Moderator
    Moderator

feminin
    Fecioara Caine
    Data de inscriere : 05/06/2010
    Varsta : 30
    Localizare : in my dreams

Lovely Complex Empty Lovely Complex

Mesaj Scris de Anomal!ca Lun Iun 14, 2010 12:35 am

Povestea îi are în centru pe Koizumi Risa şi Atsushi Ootani, doi adolescenţi complexaţi de înălţimea lor- el este prea scund, iar ea prea înaltă. Datorită acestui lucru încă nu au pe cineva de care să se îndrăgostească. Astfel, decid să se ajute reciproc pentru aş găsi persoana ideală, dar lucrurile nu sunt aşa de simple precum par.
    Nu după mult timp, Risa se îndrăgosteşte de Ootani şi, deşi îşi mărturiseşte dragostea, este respinsă de două ori. Totuşi tânăra nu se dă bătură, iar până la urmă lucrurile se rezolvă între cei doi.

Părerea mea:
    Mi-a plăcut mult, dat fiind că era comedie şi romance. Grafica a fost bună, iar OP/Ed au fost şi ele reuşite. Povestea era un pic cam, erm... Comună. Adică doi adolescenţi care nu se suportă şi care sunt complexaţi de înălţimea lor ajung, la final, să iasă împreună.
    În ceea ce priveşte personajele, ei bine au fost amuzante*chiar foarte amuzante*. Mi-au plăcut enorm paradoxurile, ironiile- în special cele referitoare la nume: Koizumi Risa*little spring* şi Atsushi Ootani*big valley* - şi momentele în care se certau din nimic*All Hanshin Kyojin - cu se enervau când cineva îi striga aşa *
    Dar mă bucur că diferenţa de înălţime nu i-a împiedicat să fie prieteni, ba chiar i-a adus împreună.
    Un anime foarte bun, plin de momente comice şi romantism.

Data/ora curentă este: Mier Noi 27, 2024 4:14 am