Our World

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime & Manga

3 participanți

Kikyo vs. Kagome

Sondaj

Kikyo vs. Kagome

[ 2 ]
    Kikyo vs. Kagome Bar_left100%Kikyo vs. Kagome Bar_right [100%] 
    [ 0 ]
    Kikyo vs. Kagome Bar_left0%Kikyo vs. Kagome Bar_right [0%] 

Total voturi: 2
    Anomal!ca
    Anomal!ca
    Moderator
    Moderator

feminin
    Fecioara Caine
    Data de inscriere : 05/06/2010
    Varsta : 30
    Localizare : in my dreams

Kikyo vs. Kagome Empty Kikyo vs. Kagome

Mesaj Scris de Anomal!ca Lun Iun 14, 2010 12:32 am

Kikyo. Mereu mi'au placut personajele ca ea, prezentele puternice si calculate. Kagome are ceva deosebit de anost si antipatic. Stilul ei de a se manifesta e asa de..searbat x__x
    Ma enerveaza cand incearca in a se impune, cu arhicunsocutul ei 'sit' in fata lui Inuyasha.
    ShynessLove
    ShynessLove
    Super poster
    Super poster

feminin
    Scorpion Cocos
    Data de inscriere : 04/06/2010
    Varsta : 31

Kikyo vs. Kagome Empty Re: Kikyo vs. Kagome

Mesaj Scris de ShynessLove Lun Iun 14, 2010 1:24 am

Kikyo..fara comentari XD
    SinQ
    SinQ
    Experienced
    Experienced

feminin
    Rac Caine
    Data de inscriere : 01/07/2010
    Varsta : 30

Mesaj Scris de SinQ Joi Iul 01, 2010 9:04 pm

Etto... sa vedem:

Kagome
    Reincarnarea lui Kikyou. O fata de doar 15 ani care tine la un demon-caine de 50 de ani. Arata bine ca fizic, este amuzanta, uneori enervanta cand ii zice InuYashei "Sit !", dar haioasa. Este puternica sufleteste, manuieste arcul bine, deci este bunicica si in lupte, are o inima mare si ar face orice pentru prietenii ei, in special pentru Inu, pe care il iubeste. Personajul mi s-a parut de prima data simplu, de fapt asa si pare in primul episod, deabea pe parcurs ii vad calitatile si defectele. Nu-mi placa ca uneori este cam autoritara cu Inu, saracul, dar blanda cu Shippo, pe care il apara mereu de demonul-caine^^'.

Kikyou
    Un personaj mort practic. In trecut a tinut la Inu, dar a fost pacalta pe Naraku si la strapuns pe demon cu sageata ei. In viitor descopera adevarul si imi dau seama ca are o obsesie pentru Inu, practic nu o mai pot numi dragoste, chiar si ea spune intr-un episod ca are o obsesie pentru el. Kikyou este destul de frumoasa si rece, personajul potrivit mie, dar nu si in acest caz. Intr-un fel nu o suport, se baga mereu peste Kago si Inu, ceea ce ma enerveaza la culme, mai ales in general la toate anime-urile. Are o putere speciala, ma cam lasat O.O intr-un episod, actioneaza cu precizie, mai putin atunci cand la "sagetat" pe InuYasha.

In concluzie, o aleg pe Kagome pentru motivele enumerate mai sus^^.

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Mar Noi 26, 2024 10:47 pm