Our World

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime & Manga

5 participanți

Care este personajul vostru preferat?

~ Amy ~
    ~ Amy ~
    Admin
    Admin

feminin
    Balanta Mistret
    Data de inscriere : 03/06/2010
    Varsta : 29
    Localizare : prin Romania,intr-o localitate plictisitoare

Care este personajul vostru preferat? Empty Care este personajul vostru preferat?

Mesaj Scris de ~ Amy ~ Sam Iun 12, 2010 3:08 pm

~ Zero: imi place destul de mult de el, este foarte dragut si imi place
    ca are grija de Yuuki pe cat poate el xD este un personaj puternic cu un
    caracter interesant si o personalitate complexa.
    Anomal!ca
    Anomal!ca
    Moderator
    Moderator

feminin
    Fecioara Caine
    Data de inscriere : 05/06/2010
    Varsta : 30
    Localizare : in my dreams

Care este personajul vostru preferat? Empty Re: Care este personajul vostru preferat?

Mesaj Scris de Anomal!ca Sam Iun 12, 2010 4:43 pm

personajele mele preferate sunt Zero-kun si Yuuki. La Zero imi place pentru ca e misterios si tine mult la Yuuki desi nu prea arata asta si de Yuuki pentru ca incearca sa ii ajute pe toti desi multi ii vor raul
    Linali
    Linali
    Senior member
    Senior member

feminin
    Gemeni Sobolan
    Data de inscriere : 28/06/2010
    Varsta : 28
    Localizare : prima la dreapta şi dai colţul

Care este personajul vostru preferat? Empty Re: Care este personajul vostru preferat?

Mesaj Scris de Linali Mar Iun 29, 2010 9:31 pm

--- Idol ---
    alias
    Hanabusa Aido

Tot ce pot spune e că-l ador foarte mult . Îi ador caracterul . Copilul clasei de noapte , pe scurt . Îmi place când se prosteşte prin preajma celorlalţi , deşi are şi acea latura matură ce ştie când să şi-o arate . Cred că interesante şi amuzante sunt acele segvenţe , în care el are o pasiune anume pentru Kaname . Sincer , m-a amuzat caracterul lui Idol (: .

Pe locul doi ar fi Zero . Cred că faptul că între el şi Yuuki este ceva special , m-a impresionat cel mai mult . Chiar dacă eram să fac o aşa zisă , criză , când am observat cum s-a terminat sezonul . Yuuki a plecat cu Kaname ... mda , nu pot spune , că şi Kaname se află pe lista personajelor favorite ~~"
    KuroTsuki
    KuroTsuki
    Newbie
    Newbie

feminin
    Varsator Mistret
    Data de inscriere : 30/06/2010
    Varsta : 29

Mesaj Scris de KuroTsuki Joi Iul 01, 2010 5:29 am

~Yuuki: Imi place foarte mult de Yuuki, nu stiu pare atat de pura , de inocenta(cel putin cand era om).

~Shiki: La el e o chestiuta ciudata , nu-mi mai amintesc de ce imi place de el.Probabil e din cauza faptului ca mi s-a pus mie pata pe roscati .

Imi mai plac si Zero si Aidou din aceeleas motive pe care le-au insirat mai sus Amy si QuisQ xD.
    Virusel
    Virusel
    Member
    Member

masculin
    Varsator Mistret
    Data de inscriere : 28/06/2010
    Varsta : 28
    Localizare : Mort in iad :X

Mesaj Scris de Virusel Joi Iul 01, 2010 7:37 am

Pai aaaamm..
    Sa incepem cu
    Yuuki - Pai..mi se pare ok personajul..imi place personalitatea ei deci e pe 2.
    Locul 1 este al lui zero desigur. imi place personalitatea lui,ca e misterios si tine la yuuki chiar daca nu arata..

Continut sponsorizat

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Data/ora curentă este: Mier Noi 27, 2024 4:35 am