Unul dintre cele mai incredibile anime pe care le-am văzut. Ideea a fost una originală, mai mult psihologică, aş putea spune. Logica lui Ayumu este incredibilă, personajul are o putere analitică extraordinară- chiar dacă lucrurile păreau să fie într-un anumit fel, venea el şi răsturna cu totul supoziţiile. Plus că reuşea de fiecare dată- mai devreme sau ma târziu- să iasă din încurcături.
Grafica a fost excelentă, iar coloana sonoră s-a ridicat şi ea la acelaşi nivel- personal am apreciat mult endingul, melodia era chiar superbă.
Dacă ar fi să-l mai revăd, aş face-o cu cea mai mare plăcere. M-am delectat cu fiecare episod şi l-aş recomnda oricui doreşte ceva diferit de vizionat, în care misterul să fie la ordiea zilei.
Grafica a fost excelentă, iar coloana sonoră s-a ridicat şi ea la acelaşi nivel- personal am apreciat mult endingul, melodia era chiar superbă.
Dacă ar fi să-l mai revăd, aş face-o cu cea mai mare plăcere. M-am delectat cu fiecare episod şi l-aş recomnda oricui doreşte ceva diferit de vizionat, în care misterul să fie la ordiea zilei.