Cast:
Oomasa Aya - Nakahara Sunako
Kamenashi Kazuya - Takano Kyohei
Uchi Hiroki - Oda Takenaga
Tegoshi Yuya - Toyama Yukinojo
Miyao Shuntaro - Morii Ranmaru
Kato Seishiro - Nakahara Takeru
Kanbe Ranko - Kasahara Noi
Osugi Ren - Shinichi (cafe master)
Takashima Reiko - Nakahara Mine
Ah,asta a fost ultima doramă pe care am văzut-o,nu de alta dar nu mai aveam chef xD
Anyaway,povestea chiar mi.a plăcut şi "Mabushii!" -ul lui Sunako a fost cireaşa de pe tort prima dată când l-am văzut. :].Păcat că l-am prins când nu erau toate episoadele online şi a trebuit să aştept.
Aşa,am văzut pe câteva forumuri că cică în locul lui Kame trebuia să fie MatsuJun da' nu am mai înţeles ce s-a întâmplat.Anyway tot mi-a plăcut dorama,mai ales ce Kyohei când se enerva sau când era lovit de Sunako :]].erau nişte faze la care muream de râs.În schimb
mi-a plăcut şi de Sunako,bine chestia cu "Hiroshi-kun" începea să mă enerveze da' nu aşa mult încât să nu mai termin drama plus că îmi plăcea că se enerva şi venea electicitatea aia în clădirea respectivă şi erau fenomene d'astea :]] plus că dădea bine cu pumnul.
Sfârşitul mi-a plăcut :33 aka mi-a plăcut că în sfârşit Kyohei a zis că o place pe Sunako şi Takeru cu ceilalţi erau în spatele răpirii. Acţiunea chiar parcă s-a desfăşurat prea repede,iar openingul mi-a plăcut,aka doar melodia,că dansul m-a amuzat :]]