Scris de Soeh Mar Iun 08, 2010 1:42 am
Suki mă omori -.- deci:
Eşti narcisistă?
nope,din câte ştiu eu xDD
Ești emo ?
nah,doar că îmi plac frezele <33
Ești pesimistă ?
Foarte foarte rar.
Ești optimistă ?
Yup,mai tot timpul.
Ce vârstă ți-ai da dacă nu ai știi câți ani ai?
hmm cam tot atât cât am..sau poate mai mică cu un an xD
Ce e mai rău, să eșuezi sau nu să nu încerci?
Să eşuezi xD mă iau dup "încercarea moartea n'are" deşi dacă încerci să te sinucizi sunt şanse mari să dai colţul xD
Daca viata e atat de scurta, de ce facem atat de multe lucruri care nu ne plac si nu facem atat de multe lucruri care ne plac?
Păi dacă facem numai ce lucruri ne plac consider că voiaţa ar fi plictisitoare mai ales că totul ne iese cum vrem noi,iar dacă facem lucruri care nu ne plac putem ieşi din rutină şi poate să învăţăm lucruri noi xD
Cand ti se pare ca s-a vorbit si s-a facut tot ce era de vorbit si de facut ti se pare ca ai vorbit mai mult decat ai facut?
Uhm..uneori am impresia asta deşi nu e mereu adevărat.
Daca moneda nationala ar fi “fericirea”,cat de bogat ai fi?
Pff poate chiar bogată deşi am şi eu momente ca tot omul să fiu tristă,iar dacă pentru fiecare clipă de tristeţe mi s-ar lua acele monede aş ajunge cam la sapă de lemn xD
Care este lucrul pe care ai vrea cel mai mult sa il vezi schimbat la oameni?
Pff greu,dar cred că uhm nesimţirea XD
Faci ceea ce ai visat sa faci sau faci ceea ce faci doar pentru ca imprejurarile te-au adus aici?
Câte puţin din ambele deşi mai mult fac doar că sunt forţată de împrejurări şi nu fac ceea ce visez cu adevărat.
Daca media de viata ar fi de doar 40 de ani, ti-ai trai viata diferit?
Nope,mi-o trăiesc ca şi până acum XD numai o viată am şi aceasta trebuie trăită din plin.
Esti mai preocupat sa faci lucrurile cum trebuie sau lucrurile care trebuie?
Vreau să fac lucruri care trebuie că acele lucruri pe care le fac cum trebuie ar putea să nu folosească la nimic xD.
Daca ar trebui sa oferi un singur sfat unui copil despre viata, care ar fi ala?
Trăieşte-ţi viaţa copile! cât o mai ai.
Ce-ai prefera sa fii : un geniu stresat sau un prost fericit?
Prost mă rog proastă fericită xD
Ce-ai alege intre a pierde toate amintirile pe care le ai pana acum sau a fi incapabil sa iti mai faci amintiri de acum
inainte?
Aş alege să.mi pierd amintirile pe care le am până acum xD
Iti mai aduci aminte de momentul ala de acum 5 ani cand
erai extrem de nervos si nefericit? Mai are vreo importanta acum?
Eh? not rlly..nu prea sunt eu nefericită de felul meu dar dacă aş fi fost nu ar mai avea nicio importamţă XD nu trăiesc în trecut.
Care este cea mai frumoasa amintire de-a ta din copilarie? ce o face atat de speciala?
Păăi...când mă jucam cu prietenii mei la bloc,eram destul de mulţi şi lucrul care o face deosebită e că se simţea o atmosferă plăcută,aş putea spune că de familie.Clipele cu prietenii sunt cele mai plăcute xD.
Daca ai castiga 1 milion de dolari ai renunta la ce faci acum?
Dacă ţin la ceea ce fac acum şi vreau să-l duc la bun sfârşit,aş renunţa la milion xD.
Cand a fost ultima oara cand te-ai aruncat cu capul inainte in ceva in care credeai din tot sufletul desi toti te sfatuiau
sa nu incerci?
Păi cam acum un an când mai că puneam mâna în foc pentru o chestie [nu are importanţă] şi după ce s-a terminat toata tărăşenia am văzut că aveam doar parţial dreptate.
Cand a fost ultima oara cand ti-ai auzit sunetul propriei respiratii?
Uhm..nu îmi amintesc XD
Care e lucrul pe care l-ai dorit intotdeauna sa il faci si inca nu l-ai facut? Ce te opreste?
Păi cred că plecarea din ţară :-? asta va lua ceva timp şi bani da' dacă perseverez poate,poate pot pleca xD.
Care e lucrul pe care il faci mai bine decat toti ceilalti pe care ii cunosti?
Sunt veselă tot timpul şi îmi trăiesc viaţa!