Top 5 manga Hitskin_logo Hitskin.com

Aceasta este o previzualizare a unei teme de pe site-ul Hitskin.com
Instaleaza o temaInapoi la fisa temei

Our World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime & Manga

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Top 5 manga

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Buffy<3Vlad
Te suki Vlad
Buffy<3Vlad

feminin
Taur Cocos
Data de inscriere : 04/06/2010
Varsta : 31
Localizare : Soul Society

Top 5 manga Empty
MesajSubiect: Top 5 manga   Top 5 manga EmptySam Iun 05, 2010 12:02 am

1 Bleach-(imi place mai mult manga-ul decat anime-ul ^^) ,,Inalbitorul'' rulzz Top 5 manga 140366
2 Kimi ni Todoke -este o manga on-going (la fel ca si Bleach)... ( Sawako Top 5 manga 224938 )
3 Moe Kare!- lprima mea manga citita .Mi-a placut foarte mult (tin minte ca l-am citit intr-o zi O_O)
4 Beast Master-shoujo manga...
5 Suki desu Suzuki-kun - de curand am inceput sa citesc aceasta manga (este tot de Ikeyamada Go ^^...I luv' her style Top 5 manga 563476 )

BTW topul meu se poate schimba... depinde ce manga o sa mai citesc in viitor ^^
Sus In jos
Soeh
Admin
Admin
Soeh

feminin
Fecioara Cocos
Data de inscriere : 03/06/2010
Varsta : 31

Top 5 manga Empty
MesajSubiect: Re: Top 5 manga   Top 5 manga EmptySam Iun 05, 2010 12:07 am

My turn!
1. Moe kare! prima mea manga,pe care am citit-o în întregime şi am şi recitit-o,povestea mi-a plăcut la nebunie deşi Hikaru mă cam enerva,că deşi şi zicea că îşi va păstra lacrimile pentru ea,tot plângea...adică a plâns în majoritatea capitolelor,dar în rest mi-a plăcut tot de la personaje pană la poveste şi aşa mai departe.
2.Fall in love like a comic! pot spune ca personajul principal masculin era prea perfect... da' îmi plăcea mai ales de fată că era funny când făcea tot felul de chestii pentru a-l atrage pe băiat.
3.Kiss/Hug cred ca a fost a 2a manga citită dacă îmi amintesc eu bine,dar mi-a plăcut povestea mai ales personajele..Ryuu <33.
4.Cherry Juice mi-a plăcut foarte mult povestea despre cei doi aka mai bine zis trio-ul iubirii.Ei doi fiind fraţi vitregi şi un alt băiat coleg cu cei 2 era îndragostit de Otome,dora lu' Minami.Anyway manga este super bună <3.
5.Shinigami lovers well,prima dată mi-a atras atenţia titlul că era cu 'shinigami' şi apoi am citit toata manga mi-a placut de Sei,si de Miku fata care avea ca pasiune manichiura <3; şi asta cade pe ultimul loc împreună cu A toy with sadness care este de asemenea o manga care mi-a plăcut mai ales că era cu shonen-ai <3..povestea chiar m-a impresionat mai ales
la cât a îndurat Shinobu, în concluzie această manga işi merită bine titlul.
6.Kyou, Koi wo Hajimemasu ah,a devenit una din preferatele mele:33 povestea este superbă,mai ales că este încă ongoing şi abea aştept să văd cum se termină,Kyouta este superb şi la început m-a enervat Hibino da' a început să mă amuze mai ales că tot se
roşea când Kyouta se apropia de ea.
7.Shugo Chara-la fel ca anime-ul,îmi place şi manga :33 deşi s-a terminat înainte să se termine anime-ul şi cam ştiam că Ikuto nu va lupta aşa mult pentru Amu >< însă tot îmi place povestea,mai ales că sunt tot felul de faze amuzante.
Sus In jos
Negai
Member
Member
Negai

feminin
Data de inscriere : 04/06/2010

Top 5 manga Empty
MesajSubiect: Re: Top 5 manga   Top 5 manga EmptySam Iun 05, 2010 3:46 am

1. Cat street. ~ Manga asta mi-a plăcut foarte mult, a reuşit să mă facă şi să plâng. OO" Personajele sunt interesante, situaţiile au tot luat întorsături neaşteptate ceea ce te ţine în suspans. S-a făcut şi o dramă după manga, însă nu se compară. Au fost tăiate prea multe scene, şi nu are acelaşi farmec.

2. Eien no With. ~ Deşi a fost scurtă, a fost foarte emoţională. Să vezi o asemenea legătură între o persoană şi un câine, şi felul în care apariţia lui schimbă vieţi e pur şi simplu impresionantă. Heh, eu fiind o mare iubitoare de animale, şi cum am şi eu un câine, manga asta pot spune că m-a atins. :]]

3. Beaty pop. ~ Argh, manga asta m-a ţinut într-un entuziasm continuu...nici eu nu ştiu de ce. Pur şi simplu m-a încântat, a fost amuzantă, tipa foarte kawaii, şi personalitatea îmi place, mâţa aia era funny [Shampoo~], tipul isteric, muream de râs, mai ales când o numea 'puffy head' =]]. Dar e într-adevăr talentată, se vede că tatăl ei a fost cel mai bun hairstylist din Japan, şi ea e la fel. <33 Ah, gata, am spus destul. În orice caz, mie manga mi-a plăcut [no, it wasn't so much romance, ok, pot spune că aproape deloc, numai prin ultimele capitole :]] ]. Merită~

4. Dear friends. ~ Again, nu o manga extrem de lungă, dar tot aşa, mai dramatică, să spun astfel. Şi aceasta m-a impresionat prin faptul că a dovedit adevărata importanţă a prieteniei necondiţionată şi cât de mult poate schimba aceasta viaţa uneia sau mai multor persoane.

5. Koukou Debut. ~ O poveste foarte interesantă, astăzi am terminat-o. =]] Ah, personajele sunt kawaii, îndeosebi Yoh [so hot~]. Personajul principal e really funny, God, o tipă sportivă ce dorea să-şi facă un adevărat debut în liceu şi să-şi găsească un iubit, ea fiind o fană înrăită a manga-urilor shoujo. Dă peste Yoh, implorându-l să-i devină antrenor, pentru a o transforma într-o persoană populară..Evident, că fără să-şi dea seama, s-a îndrăgostit de el, dar nu numai ea, şi el s-a îndrăgostit, deşi pusese la început condiţia că o antrenează dacă nu se îndrăgosteşte de el, deoarece considera că va face să sufere orice fată, fiind extrem de popular încă de mic, şi fetele înnebunite după el. -.-' Heh, au de trecut peste multe obstacole, dar iubirea lor le învinge pe toate.

6. Fall in love like a comic! ~ Gata cu dramele. Asta e o manga funny, foarte cute. Deşi personajul masculin a fost efectiv perfect, ceea ce, hm, să zicem că e cam boring, ea fiind mai neîndemânatică şi etc. a făcut ca manga să aibă farmec.

7. Moe Kare!! ~ Prima manga nu se uită niciodată, ne?:]] Povestea a fost interesantă, deşi de atunci am citit o tonă de la Ikeyamada Go, tot ea a fost prima. Iar povestea nu mai e chiar unică, existând şi altele asemănătoare. Oricum, un love triangle e întotdeauna plăcut [deşi poate ajunge şi enervant, dacă nu iasă aşa cum doreşti -.-]. Iar personajul principal fiind atât de funny nu ai cum să nu o adori. Şi o artă kawaii pe deasupra. <3
Sus In jos
SinQ
Experienced
Experienced
SinQ

feminin
Rac Caine
Data de inscriere : 01/07/2010
Varsta : 30

Top 5 manga Empty
MesajSubiect: Re: Top 5 manga   Top 5 manga EmptyVin Iul 02, 2010 7:22 pm

1. Ane Doki!- Cred ca a fost prima mea manga... anyway, pe atunci inca nu imi dadeam seama ce replica sa citesc mai intai, de aceea am recitit-o xD. Oricum, e o manga foarte buna.
2. Soryanaize Darling
3. My Girl
4. Stroke Material
5. Nine Puzzle
Sus In jos
http://www.sinqalinas.weebly.com
KuroTsuki
Newbie
Newbie
KuroTsuki

feminin
Varsator Mistret
Data de inscriere : 30/06/2010
Varsta : 29

Top 5 manga Empty
MesajSubiect: Re: Top 5 manga   Top 5 manga EmptyDum Iul 04, 2010 7:30 am

01.The Devil Does Exist/Akuma de Sourou-Prima oara nu credeam ca o sa-mi placa atat de mult xD.La prima vedere manga-ul pare destul de slabut ,dar va asigur ca merita citit.Eroina noastra, Saitou Kayano , trece prin multe incercand sa ii arate baiatului iubit ca il place, dar totul nu iese asa cum a vrut ea .Ajunge sa fie chinuita de rebelul scolii , Takeru Edogawa, ca apoi sa afle ca pe langa asta Takeru o sa-i fi si ... Tananan , va las in suspans.Oricum Takeru arata super bine!Ma oftica la culme ca pe Kayano au facut-o la inceput asa de uratica .Aaa, si mai e ceva! Autoarea manga-ului a fost fana X Japan , iar manga-ul a fost publicat in memoria lui Hide .O sa vedeti ca Takeru seamana foarte mult cu Hide.

02.Dengeki Daisy- Comedy,romance, shoujo- combinatia mea perfecta !<3. Ahahah, manga-ul e foarte dragut iar povestea e foarte originala, n-am mai intalnit ceva de genul . Il ador pe Kurosaki ! E amuzant, pervers ,dar atat de sensibil si romantic.Stiu ca sub imaginea lui de dur, e un tip romantic si protector. Manga-ul e inca ongoing si e destul de incurcat.Mie greu sa va explic despre ce e vorba xD.

03.Koukou Debut- nu mai stau sa explic,deja a facut-o Negai mai sus.

04.Moe Kare- la fel xD.

05.Kaichou wa maid sama!- O admir pe Misaki pentru curajul si puterea ei . Mi-ar placea sa macelaresc baietii cum face ea Top 5 manga 325825 .Oricum intalnirea cu Usui a schimbat-o, a mai dezghetat-o.Are o gramada de griji pe cap si totusi se descurca. Good work Misaki!
Sus In jos
Continut sponsorizat

Top 5 manga Empty
MesajSubiect: Re: Top 5 manga   Top 5 manga Empty

Sus In jos

Top 5 manga
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» De ce citesti manga?
» Ultimul manga citit