Negai Member
| Subiect: Bwo..Helău :] Vin Iun 04, 2010 4:38 am | |
| Name: Well, nu-l ofer pe cel real, puteţi să-mi spuneţi pe nick, or mai vedem noi. Age: 15. Likes: ~my friendz. ~nee'chan. [se ştie ea xD] ~manga. ~anime. ~gothic lolita style. ~black. ~Japan. ~roses. ~vampires. ~holidays. etc. Dislikes: ~gipsy. ~when somebody tells me what to do. ~liars. ~troublesome people. ~pink. ~barbie looking girls. Anime & Manga: Hm, mai degrabă sunt în manga mood, am citit multe @-@ dar am darul de a le uita numele --' Hm, oricum dacă e ceva poate afişez pe unde adresa de MAL [myanimelist.] Music: 176Biz, 73Shiki, Aicle., 9Goats Black Out, Acid black cherry, Alice 9, Gazette, Ayabie, Danger Gang [loves Waka's voice o.o], An cafe, KAT-TUN,, BoA, Anna Tsuchiya, Olivia Luftkin, LM.C, Nightmare, On/Off, AAA, UVERworld, Deluhi, ViDoll, ViVid, L'arc en ciel, Charlotte, SCREW, Sadie, Miyavi, Gackt, Ai Otsuka, Big Bang, 2NE1, Wonder Girls, G-dragon etc. Some stuff about me xD: Să încerc să fac o autocaracterizare sumară. Încep prin a spune că sunt extrem de încăpăţânată, zâmbesc şi râd puţin prea mult, dar pot fi şi rece uneori, mai ales cu persoanele mai puţin agreeate. Sunt o fire mai ironică/sarcastică, dar de-obicei ţinta ironiilor mele sunt chiar eu.. Sadică, adică..am momentele mele :], cu o imaginaţie de multe ori prea bogată [treabă confirmată]. Sunt calmă şi răbdătoare, dar dacă sunt călcată rău de tot pe beculeţe fac extrem de urât, iar după cum a spus o prietenă: în momente din-astea, e bine să nu nimereşti în calea ei.. Hobbies: Cititul [cărţi; manga], vizionatul j-dramelor [anime mai rar..], desenatul, daydreaming-ul. xD ~Întrebări? Ja nya~
Ultima editare efectuata de catre Negai in Vin Iun 04, 2010 6:06 pm, editata de 1 ori | |
|
Buffy<3Vlad Te suki Vlad
Mesaje : 413 Data de inscriere : 04/06/2010 Varsta : 31 Localizare : Soul Society
| Subiect: Re: Bwo..Helău :] Vin Iun 04, 2010 4:43 am | |
| Heya Negai and welcome to O-W ( imi place prescurtarea asta XD) Mi-as dori sa-ti vad lista de anime-uri vizionate...daca doresti sa postezi adresa ta de pe MAL mi-ar face placere sa o vad @_@ Ne citim pe forum!^^ intrebari nu am =D
Ultima editare efectuata de catre Subarashii in Vin Iun 04, 2010 3:19 pm, editata de 1 ori | |
|
~ Amy ~ Admin
Mesaje : 2766 Data de inscriere : 03/06/2010 Varsta : 29 Localizare : prin Romania,intr-o localitate plictisitoare
| Subiect: Re: Bwo..Helău :] Vin Iun 04, 2010 12:02 pm | |
| Ohayo Negai si bine ai venit. Intrebari nu am. Sper sa te distrezi. | |
|
Suki<3Irina Te iubesc Irina
Mesaje : 182 Data de inscriere : 03/06/2010 Varsta : 30 Localizare : Everywhere
| Subiect: Re: Bwo..Helău :] Vin Iun 04, 2010 5:39 pm | |
| Bine ai venit. Sper să te simți bine în comunitatea noastra. Toate cele bune & see you around | |
|
Negai Member
| Subiect: Re: Bwo..Helău :] Vin Iun 04, 2010 5:49 pm | |
| Ei bine, dacă-mi e permis, o să pun link-ul. :] MAL.Ah, and thankies pentru 'welcomizare' ^^ | |
|
Soeh Admin
| Subiect: Re: Bwo..Helău :] Vin Iun 04, 2010 5:57 pm | |
| Yumee-chan :3333 scuze de întârziere >< Welcome here,nyappy posting and see ya around dear şi întrebări..pff nu am xD Ja nya~ | |
|
Negai Member
| Subiect: Re: Bwo..Helău :] Vin Iun 04, 2010 6:08 pm | |
| Yay ~ arigato, Chou'nee <33 Etto, e în regulă :-j Ah, era şi culmea să ai întrebări @-@ | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bwo..Helău :] | |
| |
|