Buffy<3Vlad Te suki Vlad
Mesaje : 413 Data de inscriere : 04/06/2010 Varsta : 31 Localizare : Soul Society
| Subiect: Happy B-day Shy *o* Vin Noi 05, 2010 10:52 pm | |
| La multi aniShy^Purple color FTW xD!!!^Wowww,dar chiar esti norocoasa O.O. Sambata...ziua ta...weekend. Wahh xDD. Party ceva?xDDD Iti doresc sa fii sanatoasa , sa ti se indeplineasca toate dorintele siiiii astept o cafea de la tineeee...NU GLUMESC!!!!!!! xDD | |
|
SinQ Experienced
| Subiect: Re: Happy B-day Shy *o* Sam Noi 06, 2010 2:32 am | |
| Hehe, la multi ani ^^. Etto. iti doresc toate cele bune si o petrecere groazava asta daca ai de gand sa dai^^.HAPPY B-DAY AGAIN <3 *kisses, hugsss* | |
|
Neena Fan
Mesaje : 553 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Cluj-Napoca
| Subiect: Re: Happy B-day Shy *o* Sam Noi 06, 2010 3:55 am | |
| La Multi Ani,Shy ...chiar daca o sa vezi mesajele doar maine, poimaine din cauza ca azi probabil esti ocupata cu...altceva XD Here are my presents for you tehe Banane... - Spoiler:
...prajituri... - Spoiler:
...si acadele - Spoiler:
O iesire cu fetele - Spoiler:
A teddy bear! - Spoiler:
Si ce e mai important...o zi si-o noapte la o cabana cu... - Spoiler:
Yeees thank you thank you.I know I fail | |
|
ShynessLove Super poster
| Subiect: Re: Happy B-day Shy *o* Sam Noi 06, 2010 9:19 pm | |
| lol ) umm, thanks girls <3 desi eu inca urasc zilele de nastere da, m-au convins sa ies diseara ( cel outin e searaaaaa wooooo ) si umm , mersi.. cred .. xD se pare ca am ramas datoare cu o cafea | |
|
~ Amy ~ Admin
Mesaje : 2766 Data de inscriere : 03/06/2010 Varsta : 29 Localizare : prin Romania,intr-o localitate plictisitoare
| Subiect: Re: Happy B-day Shy *o* Mier Noi 10, 2010 3:48 am | |
| Happy late b-day ^^' [sorry de intarziere] sper ca ai primit macar vreun singur cadou care ti-a placut si ca te-ai distrat ^^ | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Happy B-day Shy *o* | |
| |
|