| Nu-ti place?Nu citi! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Kiufu^^ Senior member
Mesaje : 159 Data de inscriere : 16/09/2010 Varsta : 27 Localizare : Eu traiesti cu martienii!
| Subiect: Nu-ti place?Nu citi! Joi Sept 16, 2010 1:52 am | |
| Hey guys! Imi puteti spune Kiufu,Teddy sau Ralu..cum doriti voi Am 13 ani si iubesc animele,muzica skateul..si leneveaala Imi place K=Pop<333 J-Rock,rap..pop-rock Sunt cu capul in nori...si iubesc ciucalata
Ceva intrebari? | |
|
| |
Soeh Admin
| Subiect: Re: Nu-ti place?Nu citi! Joi Sept 16, 2010 2:23 am | |
| Heya Kiufu! *hugs* Bine ai venit pe forum,îţi urez distracţie plăcută şi nu am întrebări cam deloc..adică una mică:tu eşti Kiufulici de pe chibi-mania? Cam atât d'aci! See ya around :] | |
|
| |
Anomal!ca Moderator
Mesaje : 2415 Data de inscriere : 05/06/2010 Varsta : 30 Localizare : in my dreams
| Subiect: Re: Nu-ti place?Nu citi! Joi Sept 16, 2010 2:34 am | |
| Hellooo Rallu, bun venit pe forum si acum intrebari xD 1. Ce gen de anime-uri iti plac? 2. Care e anime-ul tau preferat? 3. Citesti manga in rest have fun si " ne citim pe forum " | |
|
| |
SinQ Experienced
| Subiect: Re: Nu-ti place?Nu citi! Joi Sept 16, 2010 7:44 pm | |
| Hy baby, welcome here xD. Heh, vad o iubitoare de ciocolata p'aici <3... esti de-a mea atunci. Anyway, sedere placuta si enjoy the subjects. Intrebari nu-ti pun ca nu prea imi place. Bye ~ | |
|
| |
Neena Fan
Mesaje : 553 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Cluj-Napoca
| Subiect: Re: Nu-ti place?Nu citi! Sam Sept 18, 2010 4:59 am | |
| "nu-ti place,nu citi?" misto titlu Bine ai venit! Am si eu o intrebare...ce vrei sa te faci cand o sa fii mare? In rest cam aceleasi intrebari ca si Ano. I'll see you around! | |
|
| |
~ Amy ~ Admin
Mesaje : 2766 Data de inscriere : 03/06/2010 Varsta : 29 Localizare : prin Romania,intr-o localitate plictisitoare
| Subiect: Re: Nu-ti place?Nu citi! Sam Sept 18, 2010 6:40 pm | |
| iti urez un intarziat,dar calduros "Bun venit" si sper sa tre distrezi printre noi. Intrebari...uhm nu prea sunt curioasa in acest moment [weirdo] totusi sper sa te distrezi si "Ne citim pe forum" | |
|
| |
Kiufu^^ Senior member
Mesaje : 159 Data de inscriere : 16/09/2010 Varsta : 27 Localizare : Eu traiesti cu martienii!
| Subiect: Re: Nu-ti place?Nu citi! Sam Sept 18, 2010 6:47 pm | |
| Ups am intaziat putin -.- Mersi de urarile de bun venit Da sunt Kiufulici de pe Chibi-Mania^^
1. Ce gen de anime-uri iti plac? Cele sadice,cu actiune,sf de toate felurile :]] 2. Care e anime-ul tau preferat? Hmm...Bokura ga Ita,Nana,Blood+,n-as putea alege dintre multe altele 3. Citesti manga Deocamdata nu am citit XD
Cand voi fi mare inca nu sunt sigura dar mi-ar place sa fiu descoperitorare de talente sau impresar...sa ma aflu printe vedete,ca vedete nu vreau sa fiu XD
Ja-ne...
| |
|
| |
ShynessLove Super poster
| Subiect: Re: Nu-ti place?Nu citi! Mar Sept 28, 2010 3:04 pm | |
| -hugs- , hello (: da`, cam intarziata da, ehh. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nu-ti place?Nu citi! | |
| |