Our World Anime & Manga |
|
| Nom nom .. biografie | |
| | Autor | Mesaj |
---|
ShynessLove Super poster
| Subiect: Nom nom .. biografie Mier Iul 07, 2010 11:04 pm | |
| ma rog nu aveam ce face asa ca m-am gandit sa postez asta XD aiurea da bun pentru plictisiti
Nume : Varsta : Oras : Imi plac : As vrea : Pastrez : Mi-as fi dorit : Nu-mi place : Ma tem : Imi pare rau : Nu sunt : Dansez : Cant : Niciodata : Rar : Plang : Nu sunt intodeauna : Nu`mi place de mine : Am nevoie de : Ar trebui : Culoare preferata : Animalul preferat : Vorba cea mai des folosita : Formatia preferata : Vedeta preferata: Materia preferata : Ora preferata : | |
| | | SinQ Experienced
| Subiect: Re: Nom nom .. biografie Joi Iul 08, 2010 12:08 am | |
| Nume : ...Alina. Varsta : 16 ani. Oras : Constanta. Imi plac : Animalele, anime, manga, j-musik, berea & vinul rosu xD. As vrea : Un animal de casa si niste bani xP. Pastrez : Mesajele vechi... nu prea le sterg. Mi-as fi dorit : Niste pierce-uri si 1 tatuaj. Nu-mi place : Rozul. Ma tem : De paianjeni. Imi pare rau : De nimic, n-am niciun regret. Nu sunt : Asa cum par. Dansez : Cand ma apuca, rareori. Cant : Sparg geamurile daca cant o.O'. Niciodata : Nu o sa-mi dau prietenii la o parte pentru un baiat. Rar : Nu imi ies din minti cand ma enervez, nu ma plictisesc... Plang : Rareori... sau cand nu ma vede nimeni. Nu sunt intodeauna : Prietenoasa si sociabila... Nu`mi place de mine : Pentru ca imi vars nervii pe primul care imi iese in cale >.>'. Am nevoie de : Libertate si intelegere. Ar trebui : Sa nu mai fiu asa de orgolioasa si sa iert mai usor. Culoare preferata : Verdele <3. Animalul preferat : Lupul. Vorba cea mai des folosita : E o prostie... asa ca mai bine nu o zic O.o'... Formatia preferata : Nu am. Vedeta preferata: Nu am. Materia preferata : Engleza. Ora preferata : Nu am. | |
| | | Anomal!ca Moderator
Mesaje : 2415 Data de inscriere : 05/06/2010 Varsta : 30 Localizare : in my dreams
| Subiect: Re: Nom nom .. biografie Joi Iul 08, 2010 12:52 am | |
| Nume :Yu Ying Varsta :15 Oras :Brasov Imi plac :cainii, sa calatoresc, inghetata , muzica si alcoolul As vrea :as vrea sa am alti parinti XD si sa fac tot ce vreua Pastrez :pozele cu toti prietenii, mesaje, Mi-as fi dorit :un tatuaj si sa am mai multa libertate Nu-mi place : cocalarii, culaore roz, persoanele prefacute si etc Ma tem : ma tem de sobolani XD Imi pare rau :Carpe Diem so nu regret nimic Nu sunt :increzuta Dansez :hell no XD Cant :mda uneori Niciodata :nu o sa imi las balta prietenii Rar :vorbesc mult, plang Plang :rar Nu sunt intodeauna :friendly, happy Nu`mi place de mine :prea timida, uneori credula si foarte incapatanata Am nevoie de :libertate si tigari atm Ar trebui :sa socializez Culoare preferata :albastru! Animalul preferat :lupul Vorba cea mai des folosita :ce urat XD Formatia preferata :prea multe ca se pot insira Vedeta preferata:n-am Materia preferata :istoria si engleza Ora preferata :n-am | |
| | | ~ Amy ~ Admin
Mesaje : 2766 Data de inscriere : 03/06/2010 Varsta : 29 Localizare : prin Romania,intr-o localitate plictisitoare
| Subiect: Re: Nom nom .. biografie Joi Iul 08, 2010 2:09 am | |
| Nume : Camelia Varsta : 14 [momentan] Oras :Cluj Napoca Imi plac : animalele,berea,sampania,anime,muzica,aparatele de facut poze mai vechi As vrea : un catel si un frate sau o sora Pastrez : poze Mi-as fi dorit : sa am o sora geamana Nu-mi place : sa fiu mintita,rozul si galbenul Ma tem : uhm de serpi,cred Imi pare rau : nu stiu....nu am regrete Nu sunt : perversa Dansez : mai tot timpul Cant : mai tot timpul Niciodata : nu o sa las balta o persoana care are nevoie de ajutor Rar : plang Plang : foarte rar,aproape niciodata Nu sunt intodeauna : amabila,fericita si cu "picioarele pe pamant" Nu`mi place de mine : sunt prea naiva Am nevoie de : o bere,persoane care ma inteleg Ar trebui : sa ies mai mult din casa Culoare preferata : mov-ul Animalul preferat : tigrul alb Vorba cea mai des folosita : "dohh" Formatia preferata : nu am una anume Vedeta preferata: Oliver James Materia preferata : engleza Ora preferata : 00:00 [the midnight :X] | |
| | | Kiufu^^ Senior member
Mesaje : 159 Data de inscriere : 16/09/2010 Varsta : 27 Localizare : Eu traiesti cu martienii!
| Subiect: Re: Nom nom .. biografie Mar Sept 21, 2010 3:36 am | |
| Nume :Ralu Varsta :13,si sa nu va aud ca-s mica >.< Oras :Suceava Imi plac ::skateul,D'n'B,muzica,animalele,Pepsi, As vrea :sa pot zbura si sa pot sa ma fac invizibila Pastrez :amintiri Mi-as fi dorit :sa ma fi nascut in Japonia Nu-mi place:rozul ,Miley Cyrus/Hannah Monatana,fitoazale,cocalarii Ma tem :de paianjeni O.O Imi pare rau :ca nu-mi pare rau de nimic Nu sunt :pitipoanca Dansez :mai rar Cant :pe acasa toata ziua Niciodata :ascult manele Rar :spun ceea c simt cu adevarat Plang :foarte rar Nu sunt intodeauna : Nu`mi place de mine :ca sunt cam naive -.- Am nevoie de :prieteni buni Ar trebui :sa fiu mai deschisa Culoare preferata :negrul Animalul preferat :cainele si leu Vorba cea mai des folosita :daaah,lol si damn si fuck si kkt -.- Formatia preferata :Bing Bang Vedeta preferata:Aaa..G-Dragon <333 Materia preferata :germana Ora preferata :12 noaptea...mai ales cand ii luna plina <33 | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nom nom .. biografie | |
| |
| | | | Nom nom .. biografie | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|