Suki<3Irina Te iubesc Irina
Mesaje : 182 Data de inscriere : 03/06/2010 Varsta : 30 Localizare : Everywhere
| Subiect: Terapia prin muzică Vin Iun 04, 2010 3:00 am | |
| Unii spun că este adevărat, alții spun că ar fi efectul placebo. Opinia mea personală în legătură cu acest tip de terapie este că vibrațiile produse de muzică ajuta individul prin a-i schimba starea de moment. Sunetul poate scoate oamenii din stări de angoase, frustrări, le dă încredere în viață, îi fortifică, ci viceversa, distrugându-i psihic.Ele pot fi prin pronunțarea unor mantre, prin muzică de relaxare,ș.a.m.d. Un tratament ar fi pentru persoanele ce suferă de insomnie. Este și pe YouTube, are 10 minute . ( https://www.youtube.com/watch?v=wJqhh5t-1gM ) … sunt și pentru creșterea IQ-ului, memoriei, vederii, destresării. O gamă largă. | |
|
ShynessLove Super poster
| Subiect: Re: Terapia prin muzică Dum Iun 13, 2010 6:45 am | |
| Cred ca e putin exagerat,dar prin terapie de relaxare..te ajuta XD ..si creaza dependenta care va simtiti mah? XD | |
|
Anomal!ca Moderator
Mesaje : 2415 Data de inscriere : 05/06/2010 Varsta : 30 Localizare : in my dreams
| Subiect: Re: Terapia prin muzică Lun Iun 14, 2010 3:56 am | |
| eu cred ca e putin exagerat.. adica eu ascult muzica dupa starea mea de spirit, dar nu e terapie...singura terapie care stiu e: ascultarea muzicii simfonice pentru persoane cu insomnii | |
|
ShynessLove Super poster
| Subiect: Re: Terapia prin muzică Lun Iun 14, 2010 3:58 am | |
| nu stiu,eu cand eram mica ascultam populara ca sa adorm,altfel nu puteam =))) | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Terapia prin muzică | |
| |
|