Presonajele Preferate Hitskin_logo Hitskin.com

Aceasta este o previzualizare a unei teme de pe site-ul Hitskin.com
Instaleaza o temaInapoi la fisa temei

Our World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime & Manga

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Presonajele Preferate

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
ShynessLove
Super poster
Super poster
ShynessLove

feminin
Scorpion Cocos
Data de inscriere : 04/06/2010
Varsta : 31

Presonajele Preferate Empty
MesajSubiect: Presonajele Preferate   Presonajele Preferate Icon_minitimeVin Iun 18, 2010 4:58 am

Care este personajul vostru preferat? .^ ^.

Sebastian Michaelis :are o grafica foarte draguta, este prezentat ca genul de persoana care te intimideaza si iti atrage atentia prin simpla prezenta fara a mai fi nevoit sa faca nimic. Felul lui de a fi este foarte special si uneori devine funny,fara a mai exclude faptul,acel sentiment de mister care te atrage.

Grell Sutcliffe : primul personaj care mi-a palcut din anime a fost Grell. La inceput cand il vezi prima data arata foarte aiurea si ti se pare ca este cam prost asa . Il credeam un personaj linistit si calm,impiedicat si care nu este in stare de nimic insa se pare ca m-am inselat.
Era asa de dragut cand visa la Sebatian xD era prea adorabil sa nu iti placa.
Sus In jos
Anomal!ca
Moderator
Moderator
Anomal!ca

feminin
Fecioara Caine
Data de inscriere : 05/06/2010
Varsta : 30
Localizare : in my dreams

MesajSubiect: Re: Presonajele Preferate   Presonajele Preferate Icon_minitimeVin Iun 25, 2010 3:04 am

Pai cel mai mult imi place de Ciel , deoarece este cel mai imprevizibil personaj , imi place si ca este hoatrat sa meaga pana la capat , isi infrunta cu curaj moartea , nu stiu cine ar fi atat de calm cand ar fi pe cale sa moara , este si el speriat , dar nu lasa sa se vada prea mult.
Hm da si eu sunt curios cum arata Sebastian in forma lui initiala , insa autorul a dorit sa pastreze secretul.
Presonajele Preferate Kuroshitsuji
Sus In jos
ShynessLove
Super poster
Super poster
ShynessLove

feminin
Scorpion Cocos
Data de inscriere : 04/06/2010
Varsta : 31

MesajSubiect: Re: Presonajele Preferate   Presonajele Preferate Icon_minitimeDum Iun 27, 2010 3:42 am

Mai nou dupa ce am vizionat anime-ul in intregime il ador pe Undertaker XD

atat de idiot,malefic si sadic XD

http://www.ianimefan.com/images/kuroshitsuji/UNDERTAKER.png
Sus In jos
KuroTsuki
Newbie
Newbie
KuroTsuki

feminin
Varsator Mistret
Data de inscriere : 30/06/2010
Varsta : 29

MesajSubiect: Re: Presonajele Preferate   Presonajele Preferate Icon_minitimeJoi Iul 01, 2010 6:01 am

Grell: Ce pot sa spun forfecutele lui m-au dat gata Presonajele Preferate 2247 .Erau prea adorabile momentele cand sarea pe Sebastian-chan si cand visa cu ochii deschisi.Mie una Grell mi se pare deosebit de frumos ,adica e combinatia mortala :roscat cu ochii verzi Presonajele Preferate 125262 .

Ciel: Ciel era un tiran si sincer imi place la nebunie asta.Mi-a fost sincer mila de el in momentele cand il chinuia Elizabeth.

Sebastian- Perfect! Imi lasa gura apa cand vedeam ce de bunatati ii facea lui Ciel .

Pluto-Sexy,balos si pufos.Maaw~ mi-au dat lacrimile la sfarsit, credeam ca a murit .

Si Undertaker, Drocell si meilin erau foarte simpatici. Presonajele Preferate 85630
Sus In jos
SinQ
Experienced
Experienced
SinQ

feminin
Rac Caine
Data de inscriere : 01/07/2010
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: Presonajele Preferate   Presonajele Preferate Icon_minitimeVin Iul 02, 2010 8:48 pm

1. Presonajele Preferate Sebas Sebastian Michaelis - I just love him! Calm, matur, bun bucatar, atent si protectiv. Cine nu ar vrea un majordom ca el? <3333 Si in plus, ii plac pisicile, meow :3...
2. Presonajele Preferate RanMao1 Ran-Mao (Lau personal assasin) - Nu vorbeste mult si este foarte loiala. Imi plac fetele cu personalitatea ei.
3. Presonajele Preferate Undertaker_Icon_by_wiccimm Undertaker - Pur si simplu: crazy and idiot. I adore him.
Sus In jos
http://www.sinqalinas.weebly.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Presonajele Preferate   Presonajele Preferate Icon_minitime

Sus In jos

Presonajele Preferate
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Trupe Preferate