ShynessLove Super poster
| Subiect: Presonajele Preferate Vin Iun 18, 2010 4:58 am | |
| Care este personajul vostru preferat? .^ ^. Sebastian Michaelis :are o grafica foarte draguta, este prezentat ca genul de persoana care te intimideaza si iti atrage atentia prin simpla prezenta fara a mai fi nevoit sa faca nimic. Felul lui de a fi este foarte special si uneori devine funny,fara a mai exclude faptul,acel sentiment de mister care te atrage. Grell Sutcliffe : primul personaj care mi-a palcut din anime a fost Grell. La inceput cand il vezi prima data arata foarte aiurea si ti se pare ca este cam prost asa . Il credeam un personaj linistit si calm,impiedicat si care nu este in stare de nimic insa se pare ca m-am inselat. Era asa de dragut cand visa la Sebatian xD era prea adorabil sa nu iti placa. | |
|
Anomal!ca Moderator
Mesaje : 2415 Data de inscriere : 05/06/2010 Varsta : 30 Localizare : in my dreams
| Subiect: Re: Presonajele Preferate Vin Iun 25, 2010 3:04 am | |
| Pai cel mai mult imi place de Ciel , deoarece este cel mai imprevizibil personaj , imi place si ca este hoatrat sa meaga pana la capat , isi infrunta cu curaj moartea , nu stiu cine ar fi atat de calm cand ar fi pe cale sa moara , este si el speriat , dar nu lasa sa se vada prea mult. Hm da si eu sunt curios cum arata Sebastian in forma lui initiala , insa autorul a dorit sa pastreze secretul. | |
|
ShynessLove Super poster
| Subiect: Re: Presonajele Preferate Dum Iun 27, 2010 3:42 am | |
| | |
|
KuroTsuki Newbie
| Subiect: Re: Presonajele Preferate Joi Iul 01, 2010 6:01 am | |
| Grell: Ce pot sa spun forfecutele lui m-au dat gata .Erau prea adorabile momentele cand sarea pe Sebastian-chan si cand visa cu ochii deschisi.Mie una Grell mi se pare deosebit de frumos ,adica e combinatia mortala :roscat cu ochii verzi . Ciel: Ciel era un tiran si sincer imi place la nebunie asta.Mi-a fost sincer mila de el in momentele cand il chinuia Elizabeth. Sebastian- Perfect! Imi lasa gura apa cand vedeam ce de bunatati ii facea lui Ciel . Pluto-Sexy,balos si pufos.Maaw~ mi-au dat lacrimile la sfarsit, credeam ca a murit . Si Undertaker, Drocell si meilin erau foarte simpatici. | |
|
SinQ Experienced
| Subiect: Re: Presonajele Preferate Vin Iul 02, 2010 8:48 pm | |
| 1. Sebastian Michaelis - I just love him! Calm, matur, bun bucatar, atent si protectiv. Cine nu ar vrea un majordom ca el? <3333 Si in plus, ii plac pisicile, meow :3... 2. Ran-Mao (Lau personal assasin) - Nu vorbeste mult si este foarte loiala. Imi plac fetele cu personalitatea ei. 3. Undertaker - Pur si simplu: crazy and idiot. I adore him. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Presonajele Preferate | |
| |
|