Rozen Maiden Hitskin_logo Hitskin.com

Aceasta este o previzualizare a unei teme de pe site-ul Hitskin.com
Instaleaza o temaInapoi la fisa temei

Our World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Our World

Anime & Manga

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Rozen Maiden

In jos 
AutorMesaj
Anomal!ca
Moderator
Moderator
Anomal!ca

feminin
Fecioara Caine
Data de inscriere : 05/06/2010
Varsta : 30
Localizare : in my dreams

Rozen Maiden Empty
MesajSubiect: Rozen Maiden   Rozen Maiden EmptyLun Iun 14, 2010 12:36 am

Jun Sakurada este un elev de liceu care refuză să se ducă la şcoală după ce rămâne traumatizat datorită unei experienţe umilitoare (vezi Hikikomori). El a ales să se închidă în camera sa, şi să nu părăsească niciodată casa, petrecându-şi ziua comandând bunuri supernaturale online şi returnându-le înainte de dată la care trebuie să le plătească. Sora sa mai mare, Nori Sakurada, face orice pentru a încerca să îmbunătăţescă viaţa tristă a lui Jun, dar nu este capabilă să schimbe situaţia.
Într-o zi, Jun primeşte o scrisoare în care este anunţat că a câştigat un premiu. În scrisoare este întrebat dacă va "întoarece" (まきますか? makimasu ka?) sau "nu va întoarece" (まきませんか? makimasen ka?). I se cere ca după ce a luat decizia, să plaseze scrisoare într-un sertar al biroului său, şi o persoană de legatură supernaturală o va duce în lumea spiritelor. Deşi skeptic, el urmează aceste instrucţiuni, şi descoperă că plicul a dispărut. Câteva momente mai târziu, realizează că o cutie bogat detaliată s-a materializat în camera sa. Cutia conţine o păpuşă ciudată, îmbrăcată realistic în haine aristocratice franceze (asemănător cu o Gothic Lolita). Jun întoarce cu grija cheia păpuşii. Păpuşa scârţâie, se ridică singură, şi îl pocneşte cu o palmă pentru că a manevrato cu atâta stângăcie. Ea se prezinta ca, "...Shinku, a cincea păpuşa a Rozen Maiden."
Shinku este o păpuşa din colecţia unica "Rozen Maiden", dar înainte ca Jun să înţeleagă complexitatea situaţiei, o păpuşa de pluş claun atacă. Shinku îi promite ca îi va salva viaţa lui Jun dacă acesta jură să o servească. Astfel, Jun devine responsabil cu protecţia "Rosa Mystica" a lui Shinku în timp ce ea este ocupată luptând într-o competiţie veche de secole cu alte păpuşi Rozen Maiden pentru titlul de "Alice.

Parerea mea:
Am vazut foarte putine episoade..2-3...
Mereu ma lasam, le reluam, tot imi spuneam ca am sa'l vad pana la capat x__x
Am cedat de fiecare data in favoarea altora.
Mi'a placut ideea, Shinku [sau cum o chema xDD] m'a atras mult prin seriozitatea sa si aspectul ei.
Uhm...ador numele..'Rozen Maiden'..suna melodios
Revenind..n'as putea sa'mi dau o parere precisa asupra animeului avand in vedere ca nu am reusit in a il viziona
Sus In jos

Rozen Maiden
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Our World  :: Anime & Manga Area :: Alte Anime-uri-
Mergi direct la: