De ce citesti manga? Hitskin_logo Hitskin.com

Aceasta este o previzualizare a unei teme de pe site-ul Hitskin.com
Instaleaza o temaInapoi la fisa temei

Our World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime & Manga

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

De ce citesti manga?

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Anomal!ca
Moderator
Moderator
Anomal!ca

feminin
Fecioara Caine
Data de inscriere : 05/06/2010
Varsta : 30
Localizare : in my dreams

De ce citesti manga? Empty
MesajSubiect: De ce citesti manga?   De ce citesti manga? EmptyLun Iun 14, 2010 12:28 am

eu citesc manga doar cand ma uit la anime-urile on going pt ca nu am rabdare sa astept sa apara si celelalte episoade asa ca citesc manga si dupaia ma mai uit la episoadele aparute..din cate am observat in manga apar mai multe secvente in care in anime nu sunt si in caz ca mi-a placut foarte mult anime-ul citesc si manga poate mai gasesc ceva interesant
Sus In jos
SinQ
Experienced
Experienced
SinQ

feminin
Rac Caine
Data de inscriere : 01/07/2010
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: De ce citesti manga?   De ce citesti manga? EmptyVin Iul 02, 2010 7:27 pm

De ce citesc manga?
Etto... pentru ca imi place o-O'... nu m-am apucat de mult de ele, cam de un an asa si am citit pana acum 105 manga-uri. Nu e vorba ca n-am rabdare sa ma uit la anime sau altceva, doar ca pur si simplu imi plac, mi se par la fel de bune ca anime...
Sus In jos
http://www.sinqalinas.weebly.com
KuroTsuki
Newbie
Newbie
KuroTsuki

feminin
Varsator Mistret
Data de inscriere : 30/06/2010
Varsta : 29

MesajSubiect: Re: De ce citesti manga?   De ce citesti manga? EmptyDum Iul 04, 2010 7:43 am

Si mie ! Mi se par cat de cat educative manga-urile, eu am invatat destule plus ca unele sunt si amuzante si te binedispun. x3 Imi place sa urmaresc tot felul de povesti, drame , romance , comedy, etc, sa vad cum un cuplu rasare din nimic, apoi trece prin zeci de obstacole si apoi intr-un sfarsit dupa toate petrecute raman impreuna.
Hahaha, si sa salivez dupa tipii hot De ce citesti manga? 41029 . Cei a lui Shiiba Nana arata incredibil de bine . De ce citesti manga? 21565
Sus In jos
Soeh
Admin
Admin
Soeh

feminin
Fecioara Cocos
Data de inscriere : 03/06/2010
Varsta : 31

MesajSubiect: Re: De ce citesti manga?   De ce citesti manga? EmptyDum Iul 04, 2010 4:18 pm

Idem KuroTsuki!
Îmi place pentru că mai învaţăm şi noi câteva cuvinte în japoneză că mai scriu pe acolo în paranteză sau ce înseamnă acel cuvânt,plus că unele au poveşti foarte interesante deşi nu întotdeauna se termină cu happy ending şi se mai complică lucrurile.
Sus In jos
Neena
Fan
Fan
Neena

feminin
Gemeni Capra
Data de inscriere : 13/07/2010
Varsta : 33
Localizare : Cluj-Napoca

MesajSubiect: Re: De ce citesti manga?   De ce citesti manga? EmptyMier Iul 14, 2010 10:21 pm

Eu citesc manga in primul rand pentru poveste.Si-apoi pentru grafica.Mai invat si eu cate ceva din felul in care deseneaza autorii.Problema e ca nu am rabdare sa citesc manga care e prea lunga.Daca un anime e facut dupa o manga, prefer sa ma uit la anime decat sa citesc manga.A moving, talknig bishie is better than a static one :>
Sus In jos
http://nenrikikaen.deviantart.com/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: De ce citesti manga?   De ce citesti manga? Empty

Sus In jos

De ce citesti manga?
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ce manga citesti momentan?