~ Amy ~ Admin
Mesaje : 2766 Data de inscriere : 03/06/2010 Varsta : 29 Localizare : prin Romania,intr-o localitate plictisitoare
| Subiect: Despre anime Sam Iun 12, 2010 3:04 pm | |
| Descriere: La academia Cross, participa doua tipuri de elevi, scoala de zi si scoala de noapte. La crepuscul, in timp ce scoala de zi merge spre camine, ei se intalnesc cu scoala de noapte, care merge spre scoala. Yuki Cross si Zero Kiryu sunt gardienii scolii, ei ii pazesc secretul si anume faptul ca scoala de noapte e plina de vampiri. | |
|
Soeh Admin
| Subiect: Re: Despre anime Dum Iun 13, 2010 1:07 am | |
| Wah...am început anime-ul ăsta doar pentru că era cu vampiri şi nu credeam că mă va impresiona în vreaun fel,dar m-am înşelat.Am terminat ambele sezoane şi cred că am mai revăzut unele episoade.Povestea chiar mi-a plăcut,personajele la fel şi a avut acţiune,nu am avut cum să mă plictisesc la el.Sfârşitul a fost cam neaşteptat,adică mă gândeam că va rămâne Yuuki cu Zero,iar Kaname va pleca în lume da' se pare că nu a fost aşa şi mai vreau..chiar am citit undeva că cică va exista un al treilea sezon Vampire knight.xD | |
|
KuroTsuki Newbie
| Subiect: Re: Despre anime Joi Iul 01, 2010 5:10 am | |
| Sa speram ca mai este inca unul,adica nu se poate termina chiar asa , nu ? Anime-ul mi s-a parut bun din toate privintele [ grafica , personaje, poveste etc.]. Imi place triughiul amoros format de Yuuki, Zero si Kaname , si Shiki si Rima erau foarte simpatici.Hmm pe Aidou cu cine il cuplam? | |
|
Linali Senior member
Mesaje : 139 Data de inscriere : 28/06/2010 Varsta : 28 Localizare : prima la dreapta şi dai colţul
| Subiect: Re: Despre anime Joi Iul 01, 2010 7:18 pm | |
| Idol rămâne singur ~~" adică chiar nu cred că poate fi cuplat cu cineva ... sau poate , Maria nu , stai , ea nu mai este în animeu , neah ?! xD Trecând peste ... cupluri . Animeul mi s-a părut în regulă . La fel , din nou , grafica mi-a plăcut foarte mult şi m-am mirat că până şi animeul e bun de ceva . De obicei nu dai de un animeu bun şi din partea graficii şi a altor lucruri ( poveste , coloana sonoră , personaje etc . ) Chiar sper să existe un sezon nou , deoarece , finalul , chiar mi-a displăcut . faptul că Yuuki l-a ales pe Kaname , nu m-a încântat deloc ~~" | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Despre anime | |
| |
|