~ Amy ~ Admin
Mesaje : 2766 Data de inscriere : 03/06/2010 Varsta : 29 Localizare : prin Romania,intr-o localitate plictisitoare
| Subiect: D.Gray - Man Sam Iun 12, 2010 2:26 am | |
| D.Gray Man urmareste aventurile unui baiat de 15 ani,Allen Walker,a carui mana stanga se transforma intr-o gheara monstruoasa si distruge Akuma,masini mecanice care evolueaza create de Contele Milenium pentru a-l ajuta sa distruga umanitatea.La ordinul maestrului sau Cross Marian,Allen devine un Exorcist,persoane care pot distruge Akuma,pentru Ordinul Negru,o organizatie care vrea sa scape lumea de Conte.Allen devine un membru puternic al Ordinului pentru ca poate detecta Akuma deghizati cu ajutorul ochiului sau stang.Allen este trimis sa recupereze bucati de Inocenta,o substanta care ofera exorcistilor abilitatea sa distruga Akuma.Contele decide sa cheme familia Noe,superoameni descendenti ai lui Noe, care au abilitatea sa distruga Inocenta.Ambele parti incep sa caute Marea Inima,cea mai puternica bucata de Inocenta care va asigura victoria partii care o gaseste. In timpul cautarii sale,Contele incepe sa ucida Generalii,cei mai puternici exorcisti ai Ordinului.Pentru a-i proteja,Ordinul incearca sa aduca Generalii inapoi la sediu,iar Allen si alti trei exorcisti sunt trimisi sa-l caute pe generalul pierdut Cross. In timpul cautarii Allen si Lenalee Lee sunt aproape ucisi dar sunt salvati de inocenta lor,conducandul pe Conte, pe Bookman si pe ucenicul lui Lavi,care incep razboiul cum ca unul dintre ei ar avea Marea Inima.Intre timp,Ordinul invata ca al 14,un Noe care l-a tradat si a fost ucis de Conte si-a implantat memoriile sale in Allen.Memoriile vor eroda pana ce Allen va deveni al 14.Acest lucru ii face pe cei din Ordin sa creada ca Allen ii va trada.Acuma am inceput doar sa urmaresc acest anime dar din cat am vazut are o poveste interesanta si o latura ascunsa.imi place foarte mult,iar Allen este kawaii | |
|