Anime & Manga |
|
| Scurta biografie | |
| | Autor | Mesaj |
---|
~ Amy ~ Admin
Mesaje : 2766 Data de inscriere : 03/06/2010 Varsta : 29 Localizare : prin Romania,intr-o localitate plictisitoare
| Subiect: Scurta biografie Sam Iun 12, 2010 1:24 am | |
| Nickname[s]:Amy
Originea nickului:de la prescurtarea numelui meu care este Camelia->Camy->Amy
Varsta: aproape 15
Ziua de nastere:02.10.1995
Locul nasterii:Cluj-Napoca
Zodiac:balanta
Culoarea parului:saten
Culoarea ochilor:albastri-verzui
Inaltime:1.72m
Hobby:desenatul,povestitul,sa am uit la filme horror
Talente:well....nu stiu....sa enervez oamenii
Tatoo/Piercing:nu am
Frati/Surori:un frate ->Ovidiu (25 ani)o sora ->Bianca (28 de ani)
Animale:iepurele,tigrul,cainele,pisica,leul,si multe altele
Relatii:nu sunt in nici una momentan
Parfum:Far Away de la Avon
Fumator:nu
Favorite:multe
Muzica:rock,j-rock,pop,si mute altele inafara de manele
Filme:horror,thriller,comedie,actiune
Carti:well mai multe nu le scriu acuma
Culori:albastru si verde
Mancare:pizza
Bauturi:sampanie,Cola,Pepsi,vin,bere
Seriale TV:mai multe
Tara:Romania
Animal:tigru
Fapte: =>imi place sa-mi pocnesc degetele =>nu este zi in care sa nu rad =>m-am distrat la banchet =>ma uit la filme horror =>ador rock-ul =>ador tatuajele chiar daca nu am unul =>mai nou am chef sa dansez tot timpul | |
| | | Rose Active member
Mesaje : 288 Data de inscriere : 04/06/2010 Varsta : 29 Localizare : Intr-o tara rozosina fara mizeri si foarte fericita
| Subiect: Re: Scurta biografie Sam Iun 12, 2010 3:23 am | |
| Nickname[s]: Rose Originea nickului: Rose imi plac trandafiri si intr-o vreme prietenii imi ziceau Rose Varsta: 15 Ziua de nastere: 18 dec.1994 Locul nasterii: Somcuta Mare Zodiac: Sagetator Culoarea parului: saten Culoarea ochilor: Caprui (fura inima oricui ) Inaltime: 1.70 Hobby: vorbitul la tel ,poze, cumparaturi statu pe forumuri pe mess, poeziile, uneori cititul si sa petrec tipm cu prietenii Talente: oare am asa ceva?? Tatoo/Piercing: nu am Frati/Surori: o dora mica si enervanta care acum a terminat clasa 1 Animale: multe Relatii: well nu stiu daca sunt sau nu cu el Parfum: Am vreo 5 Fumator: nu Favorite: multe Muzica: rock,j-rock,pop,disco, dance, latino si dintr-o data ascult si muzica populara Filme: horror, comedie, muzical si dragoste Carti: Invitatie la vals, Ioana, copii lampii fermecate.... Culori: roz si ,mov Mancare: pizza si mai multe Bauturi: Vin, suc, sampanie Seriale TV: Cameleonii Tara:Romania Animal: multe Fapte: -Am multi prietenii -Mai nou aflu ca sunt barfita pe la spate de cea pe cre o credeam prietena -Nu stiu daca am sau nu prieten, adica noh nu stiu ce zice el -Trebuie sa ma operez de polipi | |
| | | ShynessLove Super poster
| Subiect: Re: Scurta biografie Sam Iun 12, 2010 4:08 am | |
| Nickname[s]:Shy,ShynessLove,etc Originea nickului: Shy = timida [ in general opus ] - > ShynessLove [ timida doar cand sunt inlove XD ] Varsta: 16 Ziua de nastere:06.11.1993 Locul nasterii:romania,bucuresti,ma rog Zodiac:scorpion Culoarea parului:saten cred.. Culoarea ochilor:caprui spre negru Inaltime:1,71 cred:| draq stie Hobby:aberatul Talente: sa va prostesc Tatoo/Piercing:am avut 3 in ureche,o sa-mi dau probabil snakebites vara asta Frati/Surori:vitreg mort Animale:lup,sarpe,etc,etc..ador animalele .. Relatii: nope singura Parfum:prea multe Fumator:ocazional Favorite: nimic Muzica:rock,screamo,hardrock,j-rock,ghostopera,emocore[ ma rog ],metal,spike lol,si rar clasic XD Filme:cate putin din fiecare Carti:Rimaru lol,Yakuza Moon..multe Culori:alb&negru <333 non / mov Mancare:vegetariana:| Bauturi:sampanie,whiskey,jack daniels,fresh de portocale XD,cocktail Seriale: scream queen,south park,happy tree friends etc Tara: wanna-be? japonia Animal:am sau ce? 2 caini,2hamsteri,un iepure Fapte: =>urasc totul => nu rezist 15min fara muzica =>am obiceiul sa par happy =>am fost de 6 ori in coma =>vreau sa merg la cat mai multe concerte posibile =>cu cat mi se impune ceva cu atat voi incalca regula =>ma atasez exagerat de greu de cineva | |
| | | Kiufu^^ Senior member
Mesaje : 159 Data de inscriere : 16/09/2010 Varsta : 27 Localizare : Eu traiesti cu martienii!
| Subiect: Re: Scurta biografie Sam Sept 18, 2010 7:35 pm | |
| Nickname[s]:Kiufu,Teddy sau Ralu... Originea nickului:Kiufu:mi-a venit intr-o zi asa, Varsta: 13 Ziua de nastere:19.08.1997 Locul nasterii:Suceava Zodiac:leu Culoarea parului:saten Culoarea ochilor:albastri-verzui Inaltime:1.58-59 Hobby:desenatul,skateul,leneveala Talente:sa fiu calma,sa lenevesc XD Tatoo/Piercing:nu am Frati/Surori:nu am Animale:hamsster,caine,leu Relatii:nu sunt in nici una momentan Parfum:Ming Shu Fumator:nu Favorite:multe Muzica:K-Pop,J-Rock,hip-hop,rock Filme:horror,thriller,comedie,actiune Carti:Sf Culori:negru si albastru Mancare:Macaroni :]]si ciucalata Bauturi:Pepsi,Coca-Cola...si alte sucuri Seriale:Grey's Anathomy TV:mai multe Tara:Romania dar as vrea sa fiu in Japonia sua Coreea de Sud Animal:leu Fapte: sa lenevesc sa desenez sa merg la concerte sa plec din Romania sa termin scoala repede si cu bine...
| |
| | | SinQ Experienced
| Subiect: Re: Scurta biografie Dum Sept 19, 2010 1:36 am | |
| Nickname[s]: SinQ, SintaX-DeV, Kanna. Originea nick-ului: SinQ se trage de la SintaX xD. Varsta: 16, deocamdata. Ziua de nastere: 8 iulie. Locul nasterii: Constanta. Zodiac: Rac. Culoarea parului: Brunet. Culoarea ochilor: Caprui-inchis. Inaltime: 1.70, sunt inalta. Hobby: Desenul. Talente: Habar n-am. Tatoo/Piercing: Nu am tatuaje. O gaura in plus in urechea stanga (si mai urmeaza alte 2 sau 3 in cealalta). Frati/Surori: Un frate mai mic. Animale: Nu am. Relatii: Singura. Parfum: Huh? Chiar conteaza O.O'. Fumator: Da. Favorite: Animalele. Muzica: In general, foarte mult rock. Filme: Comedie (imi place sa rad la greu), romatice, drame, SF. Carti: SF. Culori: Verde. Mancare: Pizza, sa zicem. Bauturi: Energizante... sunt o molesita de fel. Seriale: Mesaje de dincolo. TV: Nu prea ma uit... decat la Disney, Cartoon (lol), E!, Travel&Living, Animal Planet, NatGeo... d'astea... Tara:Romania. Animal: Lup. Fapte: Nu prea gandesc cand fac un lucru. Am obiceiul sa ies din casa cand ma cert cu familia. Moaca mea are o tenta de trista, dar de fapt sunt plictisita O.O'.
Ultima editare efectuata de catre SinQ in Dum Sept 19, 2010 9:03 pm, editata de 3 ori | |
| | | Neena Fan
Mesaje : 553 Data de inscriere : 13/07/2010 Varsta : 33 Localizare : Cluj-Napoca
| Subiect: Re: Scurta biografie Dum Sept 19, 2010 5:32 am | |
| Nickname[s]: Neena Originea nick-ului: vine de la NenrikiKaen.Nenriki=faith, Kaen=flame Varsta: 19 Ziua de nastere: 15 iunie Locul nasterii: Cluj Zodiac: Gemeni Culoarea parului: Brunet Culoarea ochilor: Caprui Inaltime: err....habar n-am... Hobby: tot ce tine de cultura anime Talente: abilitatea de a ma face invizibila merge?XD Tatoo/Piercing: un pierce in plus intr-o ureche si am avut unul in spranceana. Frati/Surori: doua surori mai mari, dintre care una vitrega Animale: am avut candva... Relatii: tocmai am iesit din una... Parfum: Signature (da,da stiu ca e de barbati) Fumator: nu Favorite: la ce se refera...? Muzica: de toate inafara de muzica romaneasca Filme: Fantasy, SF Carti: Fantasy, SF, Romance Culori: gri, mov Mancare: spaghete, pizza Bauturi: ceai (altceva nu prea am voie) Seriale: True Blood si Vampire Diaries (fortata de sora mea ) ) TV: canale de muzica si Discovery Tara: Romania Animal: pisica Fapte: Persoanele pe care le cunosc de putin timp spun ca rad prea mult, persoanele care ma cunosc de ceva vreme spun ca nuici macar nu zambesc. Vreau un tatuaj foarte mult,dar nu-mi gasesc un design care sa ma reprezinte Fara muzica as ajunge intr-un azil de nebuni A good movie always makes my day | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Scurta biografie | |
| |
| | | | Scurta biografie | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|