Spiral Hitskin_logo Hitskin.com

Aceasta este o previzualizare a unei teme de pe site-ul Hitskin.com
Instaleaza o temaInapoi la fisa temei

Our World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime & Manga

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Spiral

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Anomal!ca
Moderator
Moderator
Anomal!ca

feminin
Fecioara Caine
Data de inscriere : 05/06/2010
Varsta : 30
Localizare : in my dreams

Spiral Empty
MesajSubiect: Spiral   Spiral EmptyVin Iun 11, 2010 11:03 pm

Unul dintre cele mai incredibile anime pe care le-am văzut. Ideea a fost una originală, mai mult psihologică, aş putea spune. Logica lui Ayumu este incredibilă, personajul are o putere analitică extraordinară- chiar dacă lucrurile păreau să fie într-un anumit fel, venea el şi răsturna cu totul supoziţiile. Plus că reuşea de fiecare dată- mai devreme sau ma târziu- să iasă din încurcături.
Grafica a fost excelentă, iar coloana sonoră s-a ridicat şi ea la acelaşi nivel- personal am apreciat mult endingul, melodia era chiar superbă.
Dacă ar fi să-l mai revăd, aş face-o cu cea mai mare plăcere. M-am delectat cu fiecare episod şi l-aş recomnda oricui doreşte ceva diferit de vizionat, în care misterul să fie la ordiea zilei.
Sus In jos
~ Amy ~
Admin
Admin
~ Amy ~

feminin
Balanta Mistret
Data de inscriere : 03/06/2010
Varsta : 29
Localizare : prin Romania,intr-o localitate plictisitoare

Spiral Empty
MesajSubiect: Re: Spiral   Spiral EmptyVin Iun 11, 2010 11:32 pm

Mi-a placut acest anime la nebunie.Mi-a placut de Ayumi,de felul cum rezolva misterele si de Eyes.Personajele erau bine conturate si individualizate si avea o grafica bune.Daca ar fi sa-i dau o nota i-as da 10/10.
Sus In jos
http://white-rose.forumotion.com/forum.htm
SinQ
Experienced
Experienced
SinQ

feminin
Rac Caine
Data de inscriere : 01/07/2010
Varsta : 30

Spiral Empty
MesajSubiect: Re: Spiral   Spiral EmptyDum Iul 25, 2010 11:53 pm

Nu am inteles multe din anime, de aceea l-am vazut de 2 ori. Prima oara ma uitam chioras la ecran, dar cand l-am revazut mi s-a parut cu totul altfel. As putea spune ca anime-ul are cam aceeiasi logica din Death Note, dar nu peste. Imi plac anime-uile care te tin in suspans total, sa vrei sa vezi cat mai repede ce se intampla in continuare.
Cat despre personaje, care au fost uluitoare toate, cel mai mult mi-a placut de Eyes Rutherford, un personaj calm si rece, cu un aspect incendiar <3.
Sus In jos
http://www.sinqalinas.weebly.com
Linali
Senior member
Senior member
Linali

feminin
Gemeni Sobolan
Data de inscriere : 28/06/2010
Varsta : 28
Localizare : prima la dreapta şi dai colţul

Spiral Empty
MesajSubiect: Re: Spiral   Spiral EmptyLun Iul 26, 2010 5:49 am

Am văzut animeul de cel puţin 4 ori ... şi de fiecare dată uitam să mai şi clipesc ~~" . Probabil ce m-a atras cel mai mult la animeu a fost grafica şi personajele . Sau cel puţin unele personalităţi ale caracterelor . De exemplu , Ezes ... pur şi simplu îl găsesc atrăgător , iar ochii lui ... mă lasă cu gura căscată de fiecare dată . Deşi , recunosc ... povestea e puţin cam seacă ... plus că există două personaje ce le încurc tot timpul x.x .
Interesant mi s-a părut faptul că există acei Copii Sfintecători , deşi la începutul animeului mă băgau în ceaţă , încercând să-mi dau seama care e rostul lor , chiar mă întrebam dacă au ceva supra-puteri sau ceva de genul acesta Spiral 779507
Sus In jos
http://chemicalchild.wordpress.com/
Continut sponsorizat

Spiral Empty
MesajSubiect: Re: Spiral   Spiral Empty

Sus In jos

Spiral
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Our World  :: Anime & Manga Area :: Alte Anime-uri-
Mergi direct la: