Glume XD Hitskin_logo Hitskin.com

Aceasta este o previzualizare a unei teme de pe site-ul Hitskin.com
Instaleaza o temaInapoi la fisa temei

Our World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime & Manga

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Glume XD

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Buffy<3Vlad
Te suki Vlad
Buffy<3Vlad

feminin
Taur Cocos
Data de inscriere : 04/06/2010
Varsta : 31
Localizare : Soul Society

Glume XD Empty
MesajSubiect: Glume XD   Glume XD EmptyVin Iun 11, 2010 7:47 pm

Am gasit vreo cateva glume in agenda mea XD... nu sunt scrise de mine dar sunt amuzante XD

Vrea sa stii ca prietenia ta inseamna mult pt mine.Plangi tu,plang si eu...razi tu,rad si eu...sari jos de pe o fereastra...ma uit jos si atunci...rad din nou XD

Acest mesaj a fost trimis exclusiv pt persoanele dragute si frumoase.Evident l-am trimis la un nr gresit.Ne pare rau pt deranj.

Ce prezenta!Ce inteligenta!Cat farmec! Dar am vorbit destul despre mine! Tu ce mai faci!?
Sus In jos
Suki<3Irina
Te iubesc Irina
Suki<3Irina

masculin
Capricorn Cocos
Data de inscriere : 03/06/2010
Varsta : 30
Localizare : Everywhere

Glume XD Empty
MesajSubiect: Re: Glume XD   Glume XD EmptyVin Iun 11, 2010 8:14 pm

- Dintii tai sunt ca stelele de pe cer: de un galben orbitor si la mare distanta unul de celalalt.

- Imi lipseste atingerea ta catifelata pe tot corpul meu atat de rece, mi`e frig fara mangaierile atat de suave pe care le primesc de fiecare data cand ma misc si tu esti cu mine, imi lipsesti, dar nu te gasesc..pijamaua mea !

- Daca ai ochii albastrii, buze senzuale, esti inalta si subtirica si foarte sexi, si pe deasupra si inteligenta, atunci o sa mori !!

- Te simt imprejurul meu..ma invalui..te joci prin parul meu..nu mai pot scapa de tine..unde sa ma ascund hmzz?..unde sa ma ascund vant nenorocit?

- Tanara, draguta ,blonda, sexy, fara obligatii, 90-60-90, picioare 1.20 m, plina de viata, patimasa, exotica, misterioasa, amatoare de senzatii tari, vand camion.

- Daca ne-am afla pe un vapor si el s-ar scufunda, ar fi doar o singura vesta de salvare mi-ar fi asa dor de tine...

- Sunt un extraterestru care traiesc in telefonul tau. Ti-am dat bip sa ma scoti din buzunar ca-ti pute p***. Dupa parerea mea a murit.

- Tanara, frumoasa, fara obligatii, nu fumez, nu beau, posed un BMW decapotabil, o casa cu 11 camere, imi plac brunetii, ascult manele! Nu caut nimic doar ma laud!!!

- I love you......... I need you..........I like you..........I vrea tu!

- Barbatii sunt ca jocul de carti. Ai nevoie de o INIMA sa ii cuceresti, de o TREFLA sa te casatoresti, de INIMA NEAGRA sa ii suporti, de o CRUCE sa scapi de ei.

- Cand ma uit la soare, te vad pe tine; cat ma uit la luna, te vad pe tine; cand ma uit la mare, te vad pe tine! Da-te naibii la o parte din fata mea!

- Azi noapte am avut nevoie de tine atat de tare, incat m-a durut. Am vrut sa fii în mine, sa imi arati ca te pricepi la magie. Dar nu te-am gasit, PARACETAMOL idiot!

- Intr-o zi iti vei pierde parul, dintii, banii si chiar memoria. Dar un lucru sigur nu-l vei pierde: corpul tau sexy, caci nu poti pierde ceea ce nu ai!

- De ce barbatii sunt ca si calculatoarele: sunt fara ajutor cand sunt aprinsi; au multe idei, dar nu stiu ce sa faca cu ele; imediat ce iti alegi unul, un model mai bun apare pe piata.

- De ce cainii sunt mai buni ca femeile: te asculta cand tipi la ei; nu fac cumparaturi; orice tip poate avea un caine care arata bine.

- Te acuz de incalcarea regulii nr. 0569 – distragerea atentiei publice cu frumusetea ta. Te condamn la 2 zile de arest în dormitorul meu!

- Accepti sa-mi fii partener de SMS, la mesaje naspa, dar si faine, în mesaje sms, dar si cand semnalul este slab, pana cand liniutele de la baterie ne vor desparti?

- Zambetul este contagios. Cand cineva mi-a zambit azi, am zambit si eu. Acum ti-am transmis tie zambetul prin acest sms. Cine urmeaza?

- Stii ce imi lipseste cel mai mult de la tine? Absenta ta!

- Atentie cand un barbat iti spune ca te iubeste din adancul inimii. Inseamna ca totusi mai exista destul loc si pt alta deasupra.

- Trei maimute au scapat de la zoo. Una a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!

- Fetele sunt ca internetul. Toate domeniile interesante sunt luate deja.

- Esti cumva mama? Eu nu sunt tata! Poate facem ceva in privinta asta!

- Acest mesaj poate fi citit doar de persoane sexy. Mai incearca... Incearca inca o data... Nu forta nota, urato!

- Apasa tasta jos. Inca o data .OK .inca o data.da... ahh...ohh...da ...aproape am reusit ...da... la naiba! Inca o data.. .mai tare! ce bine! hmmm.. .Asa faci sex prin sms.

- Sunt niste microfiinte cu cap si codita, umbla-n grup in lichid propriu. Daca intri-n contact cu ele, ai putea avea urmari pe mai multe luni... Da, virusurile...

- Ai pierdut averi si bani, ai pierdut si ani de scoala, ai pierdut si grau-n spic, dar cand p*** ti se scoala parca n-ai pierdut nimic.

- Salut sunt eu mobilul tau! Vroiam sa ies scurt din buzunar, mirosul ala ma omoara! Eu cred ca ti-a murit putza!!!

- This cat, is cat, a cat, good cat, way cat, to cat, keep cat, a cat, idiot cat, busy cat, for cat, 20 cat, seconds cat! Now read it all without the word cat!

- Te vreau, te doresc vreau sa te fac sa suferi sa te tarasc in pat si sa plangi de durere si pana la urma tot a mea vei fii. Cu drag GRIPA...

- Adori trupul meu dulce ...iti place cand buzele noastre se ating ... esti in al noualea cer cand simti in tine picaturile mele... sunt acelasi eu: Jack Daniels!

- Doresc nebuneste sa te vad, sa-ti ating cu buzele formele de sus pana jos, sa-ti simt lichidul in gura... te apreciez, te vreau pentru totdeauna... Coca-Cola.

- Acest mesaj a fost trimis exclusiv pentru persoanele dragute si frumoase. Evident l-am trimis la un numar gresit. Ne pare foarte rau pentru deranj!

- Prietene, aminteste-ti ca fara prostie nu ar fi intelepciune si fara uratenie nu ar frumusete ...deci la urma urmei lumea are nevoie de tine.

- Ma uit la Luna... luna e superba! Ma uit la tine si...si...mai bine ma uit din nou la Luna !

- Am incredere in tine pt ca esti prietena mea, dar de ce ma vb pe la spate? De ce nu-mi spui in fata? De ce spui tuturor....cat de draguta sunt? De ce?

- Politia cauta persoana inteligenta, sexy, cu simtul umorului. Tu esti in siguranta dar eu unde sa ma ascund?

- Pt un sarut tasteaza 1, pt o imbratisare tasteaza 2, pt o noapte de neuitat tasteaza 3, iar pt toate astea.. .tasteaza numarul meu.

- Vroiam doar sa stii cat de mult inseamna prietenia noastra pt mine: daca am fi pe un vapor care se scufunda si cu o singura vesta de salvare... mi-ar fi foarte dor de tine!

- Anunt matrimonial: tanar prezentabil brunet, ochi verzi, atletic, situatie materiala exceptionala, pozitie sociala, masina, 2 vile, relatii politice, nu caut nimic doar ma laud.

- Ma nasc in buzele tale, sa traiesc in mana ta, sa ard de bucurie cand ma saruti si sa mor la picioarele tale! Ce zici? Ti-ar place? ...........................Mie NU !

-Studiile exp ertilor au dovedit ca un handicapat citeste in acest moment un sms...

- Do you know what abbreviation ADIDAS stand for?!?! All Day I Dream About Sex !!

- I think it is time I tell you what people are saying behind your back...! Nice Ass
Sus In jos
https://our-world.forumgratuit.ro
Neena
Fan
Fan
Neena

feminin
Gemeni Capra
Data de inscriere : 13/07/2010
Varsta : 33
Localizare : Cluj-Napoca

Glume XD Empty
MesajSubiect: Re: Glume XD   Glume XD EmptyMier Aug 04, 2010 11:40 pm

Cand Chuck Norris taie ceapa, nu plange el, ci ceapa.
Chuck Norris nu va face niciodata infarct. Inima nu e atat de tampita sa-l atace.

Sunt foarte amuzante bancurile cu Chuck.Ar fi mai multe,dar nu le pun pe toate :p
Sus In jos
http://nenrikikaen.deviantart.com/
Kiufu^^
Senior member
Senior member
Kiufu^^

feminin
Leu Bivol
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 27
Localizare : Eu traiesti cu martienii!

Glume XD Empty
MesajSubiect: Re: Glume XD   Glume XD EmptySam Sept 18, 2010 6:56 pm

Bula lipsise 3 saptamani de la scoala. Cand vine bula inapoi la scoala il intreaba profa:
-Bula de ce ai lipsit prima saptamana?
-Pai i-a cazut mamei o caramida in cap si trebuia sa o inmormantam!
-Bine, dar in a doua saptamana?
-I-a cazut lui tata o caramida in cap si trebuia sa il ingropam!
-Dar in a treia saptamana?
-I-a cazut bunicii o caramida in si a trebuit sa o inmormantam!
-Si tu Bula unde erai?
-Pe acoperis aruncam caramizi!

bula la scoala,
profesoara ii da un bilet sa il dea lui taicasu si ii spune sa nul desfaca.dupa ce termina orele bula il desface, si scria la 6 ne intilnim sub copac .bula cand vede isi ia un sac cu gogosi.profesoara se intalneste cu tacsu sub copac si ii zice sa facem si noi un copil adr cine il creste al de sus ,dar bula sa fiu al dracu daca ii dau vreo gogoasa
Sus In jos
http://www.chibi-mania.lolforum.net
Continut sponsorizat

Glume XD Empty
MesajSubiect: Re: Glume XD   Glume XD Empty

Sus In jos

Glume XD
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Our World  :: Games & off topic :: OW Cafe-
Mergi direct la: