Best friend. Hitskin_logo Hitskin.com

Aceasta este o previzualizare a unei teme de pe site-ul Hitskin.com
Instaleaza o temaInapoi la fisa temei

Our World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime & Manga

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Best friend.

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Soeh
Admin
Admin
Soeh

feminin
Fecioara Cocos
Data de inscriere : 03/06/2010
Varsta : 31

Best friend. Empty
MesajSubiect: Best friend.   Best friend. EmptyJoi Iun 10, 2010 11:29 pm

Uhm am făcut acest topic ca să ne descriem relaţia cu cel mai bun prieten/ă...cu toţii avem unul sau mai mulţi,ne? Aşa încep eu:

My best friend este Negai de pe forum sau Yume,SaChan, LunatiQ, Misaki and so on,nu îi spun numele că mă killăreşte xD.
Aşa..ne-am întâlnit acum un an şi ceva pe un forum pe care eram amândouă.Ca să o descriu fizic pentru început nee'chan are ochii albaştri,este şatenă <3 şi deşi suntem destul de departe una de alta,ne înţelegem foarte bine. Bineînţeles avem şi certurile noastre,dar pur şi simplu nu putem sta departe una de cealaltă mai mult de o zi,dacă e şi aia :]].Facem cumva de ţinem legătura,când ne certăm ţinem într-un fel legătura prin bloguri,aşa s-a întâmplat ultima dată dacă nu mă înşel. Într-un an de zile am spus cam totul despre noi de la stări sufleteşti până la cele mai mari vise sau în cazul meu,cele mai aiurite =].Uneori lumea care ne cunoştea şi mă refer la mess,ne confunda foarte uşor din cauză că aveam atunci cam acelaşi mod de a vorbi şi aceleaşi preferinţe,deşi nici acum nu cred că s-au schimbat multe. Am râs,am aberat,ne-am enervat şi am plâns împreună..cel puţin partea cu plânsul aşa cred :].
Prietenia noastră nu este una de suprafaţă,eu cred că am învins şi distanţa sau mai bine zis mit sau cum vreţi să-i spuneţi că prietenia la distanţă nu ţine mult,la noi a ţinut un an şi ceva şi mai avem de gând să o ţinem mult şi bine mai ales dacă ne vom vedea vara asta <3 lucru ce-l aşteptăm de la începutul anului :].Ea este prietena pe crae o căutam demult şi între noi este o oarecare legătură care sper că va deveni din ce în ce mai strânsă şi va dura mult timp de acum în colo.<33
Sus In jos
Anomal!ca
Moderator
Moderator
Anomal!ca

feminin
Fecioara Caine
Data de inscriere : 05/06/2010
Varsta : 30
Localizare : in my dreams

Best friend. Empty
MesajSubiect: Re: Best friend.   Best friend. EmptyVin Iun 11, 2010 12:31 am

best friend..hmm.. sunt " pe cale de disparitie" daca pot sa zic asa.
Am avut o cea mai buna prietena.. dar relatia noastra s-a cam racit.. dupa ce am cunoscut alte persoane, pe care nu le suporta.Dupa cum stim oamenii se schimba unii in bine alti in rau. Se pare ca in ultima perioada avem din ce in ce mai putine subiecte de discutat. Inca e buna prietena cu mine dar un lucru ma enerveaza cel mai mult la ea si anume ca imi critica ceilalti prieteni si mai nou vrea sa fie si populara. Niciodata nu mi-au placut persoanele care incearca sa fie in centrul atentiei sau care incearca sa fie populare.Acum am o alta ,prietena, pe care am cunoscut-o in liceu. E o hipioata, are dreadlocks , putem vorbi despre absolut orice si ea imi zice cu sinceritate ce crede despre ce zic si invers.In ultimele 3 luni ne-am influentat foarte mult una pe alta XD, dar e ok. Impartim aproape orice, mergem prin oras sau pe langa munte, radem ca 2 proaste ,cantam, citim si alte lucruri.
Aceasta hipioata mie alaturi tot timpul nu mai rezistam sa nu vorbim una cu alta anici macar o zi XD. Uneori e bine sa te certi cu altii si sa cunosti alti prieteni care te iinfluenteaza pozitiv.
Sus In jos
~ Amy ~
Admin
Admin
~ Amy ~

feminin
Balanta Mistret
Varsta : 29
Localizare : prin Romania,intr-o localitate plictisitoare

Best friend. Empty
MesajSubiect: Re: Best friend.   Best friend. EmptySam Iun 12, 2010 3:24 am

pai prietena mea cea mai buna este Ana,ii spun toate si ea imi spune toate,ne intelegem ca si cum am fii doua surori.Ne mai certam dar nu puteam sta suparate una pe cealalta nici cinci minute deci ne impacam repede.Este cea mai buna prietena pe care o am.O cunosc de 8 ani si de atunci suntem prietene bune.Sper sa ne inteleg tot asa in continuare.
Sus In jos
http://white-rose.forumotion.com/forum.htm
Kiufu^^
Senior member
Senior member
Kiufu^^

feminin
Leu Bivol
Data de inscriere : 16/09/2010
Varsta : 27
Localizare : Eu traiesti cu martienii!

Best friend. Empty
MesajSubiect: Re: Best friend.   Best friend. EmptySam Sept 18, 2010 7:08 pm

Poi am mai multe prietene dar in principiu:Andreea si Cosmina
Andreea:avem multe in comun,ne spunem totul
Cosmina:suntem foarte apropiate,avem cam acelasi caracter...si ne intelegem perfect
Sus In jos
http://www.chibi-mania.lolforum.net
Suki<3Irina
Te iubesc Irina
Suki<3Irina

masculin
Capricorn Cocos
Varsta : 30
Localizare : Everywhere

Best friend. Empty
MesajSubiect: Re: Best friend.   Best friend. EmptyLun Sept 27, 2010 3:45 am

Hmm...Cel mai bun prieten ? Eu insumi, pot sa-mi spun tot ce vreau, cand vreau, s.a.m.d XD
Sus In jos
https://our-world.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

Best friend. Empty
MesajSubiect: Re: Best friend.   Best friend. Empty

Sus In jos

Best friend.
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Our World  :: Games & off topic :: OW Cafe-
Mergi direct la: