Uhm am făcut acest topic ca să ne descriem relaţia cu cel mai bun prieten/ă...cu toţii avem unul sau mai mulţi,ne? Aşa încep eu:
My best friend este Negai de pe forum sau Yume,SaChan, LunatiQ, Misaki and so on,nu îi spun numele că mă killăreşte xD.
Aşa..ne-am întâlnit acum un an şi ceva pe un forum pe care eram amândouă.Ca să o descriu fizic pentru început nee'chan are ochii albaştri,este şatenă <3 şi deşi suntem destul de departe una de alta,ne înţelegem foarte bine. Bineînţeles avem şi certurile noastre,dar pur şi simplu nu putem sta departe una de cealaltă mai mult de o zi,dacă e şi aia :]].Facem cumva de ţinem legătura,când ne certăm ţinem într-un fel legătura prin bloguri,aşa s-a întâmplat ultima dată dacă nu mă înşel. Într-un an de zile am spus cam totul despre noi de la stări sufleteşti până la cele mai mari vise sau în cazul meu,cele mai aiurite =].Uneori lumea care ne cunoştea şi mă refer la mess,ne confunda foarte uşor din cauză că aveam atunci cam acelaşi mod de a vorbi şi aceleaşi preferinţe,deşi nici acum nu cred că s-au schimbat multe. Am râs,am aberat,ne-am enervat şi am plâns împreună..cel puţin partea cu plânsul aşa cred :].
Prietenia noastră nu este una de suprafaţă,eu cred că am învins şi distanţa sau mai bine zis mit sau cum vreţi să-i spuneţi că prietenia la distanţă nu ţine mult,la noi a ţinut un an şi ceva şi mai avem de gând să o ţinem mult şi bine mai ales dacă ne vom vedea vara asta <3 lucru ce-l aşteptăm de la începutul anului :].Ea este prietena pe crae o căutam demult şi între noi este o oarecare legătură care sper că va deveni din ce în ce mai strânsă şi va dura mult timp de acum în colo.<33