~ Amy ~ Admin
Mesaje : 2766 Data de inscriere : 03/06/2010 Varsta : 29 Localizare : prin Romania,intr-o localitate plictisitoare
| Subiect: Mine Interwiew Vin Iun 04, 2010 1:45 am | |
| Well daca este ceva ce vreti sa ma intrebati nu ezitati. Va raspund cu placere. | |
|
Buffy<3Vlad Te suki Vlad
Mesaje : 413 Data de inscriere : 04/06/2010 Varsta : 31 Localizare : Soul Society
| Subiect: Re: Mine Interwiew Vin Iun 04, 2010 11:34 pm | |
| Am vazut ca ti-ai spus logo-ul Hitsuhina my OTP (pretty obvious, isn't it )^^ . De ce iti place acest cuplu? Anime-ul preferat? Cel mai hot anime boy din toate anime-urile vazute? Iti place sa inoti? ^^ | |
|
ShynessLove Super poster
| Subiect: Re: Mine Interwiew Lun Iun 07, 2010 6:08 am | |
| Intrebaaari xDD 1.Melodia preferata? 2. Locul cel mai bun pentru relaxare? 3.Iti va fi dor de scoala? 4.Te uiti la DisneyChannel? xD | |
|
~ Amy ~ Admin
Mesaje : 2766 Data de inscriere : 03/06/2010 Varsta : 29 Localizare : prin Romania,intr-o localitate plictisitoare
| Subiect: Re: Mine Interwiew Lun Iun 07, 2010 8:27 pm | |
| Subarashi
De ce iti place acest cuplu? Pai imi place acest cuplu deoarece il consider dragut si le sta bine impreuna. Anime-ul preferat? Ano nu pot alege unul singur Cel mai hot anime boy din toate anime-urile vazute? Ano nu stiu....hmm sa ma gandesc cred ca Ayumi Narumi in Spirala. Iti place sa inoti? ^^ normal ^^ ShynessLove1.Melodia preferata? ano nu stiu....sa ma gandesc .....cred ca Not Good Enough 2. Locul cel mai bun pentru relaxare? cred ca pe o banca in parc 3.Iti va fi dor de scoala? nu prea cred 4.Te uiti la DisneyChannel? xD cand nu am ce face Thx pentru intrebari si va raspund cu placere daca mai aveti si alte intrebari | |
|
Rose Active member
Mesaje : 288 Data de inscriere : 04/06/2010 Varsta : 29 Localizare : Intr-o tara rozosina fara mizeri si foarte fericita
| Subiect: Re: Mine Interwiew Lun Iun 07, 2010 11:05 pm | |
| Ce iti place la Ayumi Narumi din Spirala De ce iti place albastrul Care sunt florile tale preferate? Iti place sa faci poze? Ce marca de tel ai? | |
|
~ Amy ~ Admin
| Subiect: Re: Mine Interwiew Lun Iun 07, 2010 11:08 pm | |
| Ce iti place la Ayumi Narumi din Spirala? pai este kawaii,misterios si intodeauna reuseste sa rezolve misterul De ce iti place albastrul? pai nu stiu....nu am un motiv....cred ca mi se pare o culoare linistiroare Care sunt florile tale preferate? trandafirii albastri si Cameliile Iti place sa faci poze? imi place sa le fac nu sa apar in ele Ce marca de tel ai? Samsung S3650 Corby | |
|
Rose Active member
Mesaje : 288 Data de inscriere : 04/06/2010 Varsta : 29 Localizare : Intr-o tara rozosina fara mizeri si foarte fericita
| Subiect: Re: Mine Interwiew Lun Iun 07, 2010 11:14 pm | |
| Alte intrebari: De ce nu iti place rozul? Iti plac animalele? Daca da, care? Cum ai descrie barbatul perfect? Crezi ca esti frumoasa? | |
|
~ Amy ~ Admin
| Subiect: Re: Mine Interwiew Mar Iun 08, 2010 12:07 am | |
| De ce nu iti place rozul? fiindca mi se pare de fetite ,fara suparare Iti plac animalele? da Daca da, care? tigrii,cainii,pisicile,caii,serpii [uni serpi],rechini,delfini etc.... Cum ai descrie barbatul perfect? inalt,brunet sau blond,cu ochii verzi sau albastri si care sa fie amuzant Crezi ca esti frumoasa? depinde de starea mea de spirit | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mine Interwiew | |
| |
|