Soeh Admin
| Subiect: Buhuhu xD Mar Iun 08, 2010 2:55 am | |
| Okay i'm here... Spuneţi tot! | |
|
Suki<3Irina Te iubesc Irina
Mesaje : 182 Data de inscriere : 03/06/2010 Varsta : 30 Localizare : Everywhere
| Subiect: Re: Buhuhu xD Mar Iun 08, 2010 2:58 am | |
| Deci, ești o persoană supeeeeeeeeeer. M-ai ajutat la nevoie, nu m-ai lăsat baltă. Mulțumeeeeeeeesc muuuuuult pentru tot. O persoana de nota 10, după părerea mea: prietenoasă, glumeață.
Ultima editare efectuata de catre Suki in Mar Iun 08, 2010 3:00 am, editata de 1 ori | |
|
~ Amy ~ Admin
Mesaje : 2766 Data de inscriere : 03/06/2010 Varsta : 29 Localizare : prin Romania,intr-o localitate plictisitoare
| Subiect: Re: Buhuhu xD Mar Iun 08, 2010 3:00 am | |
| sa-mi dau si eu cu parerea. deci o persoana incredibil de draguta si amabila si l-ai ajutat pe Suki si pe mine la nevoia. Ai o prajitura de la mine | |
|
Anomal!ca Moderator
Mesaje : 2415 Data de inscriere : 05/06/2010 Varsta : 30 Localizare : in my dreams
| Subiect: Re: Buhuhu xD Mar Iun 08, 2010 3:02 am | |
| deci eu nu mai stiu daca am vorbit pe mess sau nu xD dar pe forum pari o persoana intelectuala si nice care isi argumenteaza bine parerile | |
|
Buffy<3Vlad Te suki Vlad
Mesaje : 413 Data de inscriere : 04/06/2010 Varsta : 31 Localizare : Soul Society
| Subiect: Re: Buhuhu xD Mar Iun 08, 2010 4:03 am | |
| Teechan ... aterizez si eu aici ! Thehe ^^ Esti un Admin foarte bun pentru forum ^^,administrezi foarte bine forumul.^^ Imi plac la nebunie seturile tale de av/sig(luv' your style )... esti talentata+ very cute,gorgeous,friendly !^^ | |
|
Negai Member
| Subiect: Re: Buhuhu xD Mar Iun 08, 2010 8:25 pm | |
| Nee'chan :3 Ok, aş putea spune multe despre tine, dar să mă rezum [heh, nu numai tu suferi de lene acută :]] ]. Ok, so, first, eşti de treabă, înţelegătoare [în unele privinţe, dar mă rog], optimistă, nu te mai oboseşti să mă contrazici, whhhhy?; ela funny T_T hm, compui nişte poezii superbe, şi nu-ncerca să mă contrazici, clar? XD Aşa, ai răbdare limitată, spre ghinionul unora, şi ca defect: eşti prea drăguţă! cu ceilalţi [haide că ai recunoscut-o şi tu~], dar cu mine eşti tu însăţi, şi mă bucur d-asta. Uhm, posezi imaginaţie, you're a little bit perv :] tap-tap, tre' să semeni cuiva [aka lu' je, i'm your mother yet >:] şi soră, 2 in 1 :]] ]. Râââââzi mult ~ şi nu am uitat vara trecută în care eram amândouă baka şi râdeam toată noaptea până nu mai puteam. Visezi chestii aiurite [capră! ce s-a dovedit a fi într-adevăr o capră..şi pe mine cocoţată pe vie -__-], dar nu eşti singura. Ah, să nu uităm momentele de aberaţie together, visare la Japaaaaan Gata, mă opresc aici, că am zis destul şi-mi supăr lenea XD | |
|
Soeh Admin
| Subiect: Re: Buhuhu xD Mar Iun 08, 2010 8:36 pm | |
| mulţumesc de părerile sincere fetelor şi Yume te killăresc -.- dai tot din casă,tot tot =] | |
|