Anomal!ca Moderator
Mesaje : 2415 Data de inscriere : 05/06/2010 Varsta : 30 Localizare : in my dreams
| Subiect: Blood + Mar Iun 08, 2010 2:42 am | |
| Saya Otonashi e o liceancă care traieste linistită cu familia ei - cu o exceptie: nu are nici o amintire din viata ei, mai putin ultimul an. Intr-o zi, un eveniment face ca viata ei fericită să fie facută tăndări. Un inamic de omorât, o misiune de îndeplinit - vârtejul unei lupte stravechi o trage pe Saya înapoi spre destinul ei. Un tânăr violonist în haine întunecate apare - numele lui este Haji [cavalerul ei...]. Din momentul în care îi oferă Sayei o sabie japoneză, istoria ia un nou curs. Astfel aventura lui Saya incepe... ================================ Parere: Este un anime interesant (nu l-am vazut tot recunosc, insa am vazut mare parte si stiu cam ce se intampla), grafica e buna, temele muzica sunt ok, iar persoanjele sunt destul de complexe.Nu stiu ce sa mai zica asa ca va lasi pe voi sa va explimati parerea . | |
|
~ Amy ~ Admin
Mesaje : 2766 Data de inscriere : 03/06/2010 Varsta : 29 Localizare : prin Romania,intr-o localitate plictisitoare
| Subiect: Re: Blood + Mar Iun 08, 2010 3:01 am | |
| Eu l-am vazut pe tot de cel putin 3 ori. Imi place actiunea si personajele. Dar nu prea imi place finalul. | |
|