Yamato Nadeshiko Shichi Henge Hitskin_logo Hitskin.com

Aceasta este o previzualizare a unei teme de pe site-ul Hitskin.com
Instaleaza o temaInapoi la fisa temei

Our World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime & Manga

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Yamato Nadeshiko Shichi Henge

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Soeh
Admin
Admin
Soeh

feminin
Fecioara Cocos
Data de inscriere : 03/06/2010
Varsta : 31

Yamato Nadeshiko Shichi Henge Empty
MesajSubiect: Yamato Nadeshiko Shichi Henge   Yamato Nadeshiko Shichi Henge EmptyLun Iun 07, 2010 3:56 am

Yamato Nadeshiko Shichi Henge 142210

Cast:
Oomasa Aya - Nakahara Sunako
Kamenashi Kazuya - Takano Kyohei
Uchi Hiroki - Oda Takenaga
Tegoshi Yuya - Toyama Yukinojo
Miyao Shuntaro - Morii Ranmaru
Kato Seishiro - Nakahara Takeru
Kanbe Ranko - Kasahara Noi
Osugi Ren - Shinichi (cafe master)
Takashima Reiko - Nakahara Mine

Ah,asta a fost ultima doramă pe care am văzut-o,nu de alta dar nu mai aveam chef xD
Anyaway,povestea chiar mi.a plăcut şi "Mabushii!" -ul lui Sunako a fost cireaşa de pe tort prima dată când l-am văzut. :].Păcat că l-am prins când nu erau toate episoadele online şi a trebuit să aştept.
Aşa,am văzut pe câteva forumuri că cică în locul lui Kame trebuia să fie MatsuJun da' nu am mai înţeles ce s-a întâmplat.Anyway tot mi-a plăcut dorama,mai ales ce Kyohei când se enerva sau când era lovit de Sunako :]].erau nişte faze la care muream de râs.În schimb
mi-a plăcut şi de Sunako,bine chestia cu "Hiroshi-kun" începea să mă enerveze da' nu aşa mult încât să nu mai termin drama plus că îmi plăcea că se enerva şi venea electicitatea aia în clădirea respectivă şi erau fenomene d'astea :]] plus că dădea bine cu pumnul.
Sfârşitul mi-a plăcut :33 aka mi-a plăcut că în sfârşit Kyohei a zis că o place pe Sunako şi Takeru cu ceilalţi erau în spatele răpirii. Acţiunea chiar parcă s-a desfăşurat prea repede,iar openingul mi-a plăcut,aka doar melodia,că dansul m-a amuzat :]]
Sus In jos
Anomal!ca
Moderator
Moderator
Anomal!ca

feminin
Fecioara Caine
Data de inscriere : 05/06/2010
Varsta : 30
Localizare : in my dreams

MesajSubiect: Re: Yamato Nadeshiko Shichi Henge   Yamato Nadeshiko Shichi Henge EmptyLun Iun 07, 2010 4:16 am

este preferata mea:X ma rog singura pe care am vazut-o. Desi nu seamana foarte mult cu anime-ul este interesant si foarte amuzant :X si personajele din dormas seamana cu cele din anime
Sus In jos
~ Amy ~
Admin
Admin
~ Amy ~

feminin
Balanta Mistret
Data de inscriere : 03/06/2010
Varsta : 29
Localizare : prin Romania,intr-o localitate plictisitoare

MesajSubiect: Re: Yamato Nadeshiko Shichi Henge   Yamato Nadeshiko Shichi Henge EmptyMier Iun 30, 2010 4:14 pm

a fost prima dorama pe care am vazut-o si mi-a placut foarte mult......si actiunea...si pesonajele.Si mie mi-a placut openingul si stiu ca nu o voi uita foarte repede
Sus In jos
http://white-rose.forumotion.com/forum.htm
KuroTsuki
Newbie
Newbie
KuroTsuki

feminin
Varsator Mistret
Data de inscriere : 30/06/2010
Varsta : 29

MesajSubiect: Re: Yamato Nadeshiko Shichi Henge   Yamato Nadeshiko Shichi Henge EmptyDum Iul 04, 2010 6:25 am

V-o recomand cu toata inima, merita vazuta. Yamato Nadeshiko Shichi Henge 925909

Este pur si simplu genial de amuzanta si de draguta.O ador pe Sunako, cu toata obsesia ei pentru lucrurile gothice si apucaturile ei gen " BRIGHT" si apoi *poc*.Sfarsitul a fost Yamato Nadeshiko Shichi Henge 41029 ! ohh jesus m-am uitat la partea aia de 10 ori si tot eram Yamato Nadeshiko Shichi Henge 312888 .
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Yamato Nadeshiko Shichi Henge   Yamato Nadeshiko Shichi Henge Empty

Sus In jos

Yamato Nadeshiko Shichi Henge
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» * Yamato Nadeshiko No Shiki Henge

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Our World  :: Japan Area :: J-Doramas-
Mergi direct la: