An Cafe Hitskin_logo Hitskin.com

Aceasta este o previzualizare a unei teme de pe site-ul Hitskin.com
Instaleaza o temaInapoi la fisa temei

Our World
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Anime & Manga

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

An Cafe

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Anomal!ca
Moderator
Moderator
Anomal!ca

feminin
Fecioara Caine
Data de inscriere : 05/06/2010
Varsta : 30
Localizare : in my dreams

An Cafe Empty
MesajSubiect: An Cafe   An Cafe Icon_minitimeDum Iun 06, 2010 7:51 pm

An Cafe 1030-c
Trupa An Cafe, cunoscuta si sub numele Antic Cafe, se remarca nu numai prin muzica ritmata si prin culorile si stilul exlosiv a hainelor, ci si prin individualitatea sa faţă de restul trupelor ce impărtaşesc acelaşi stil : oshare kei. Dar membrii denumesc stilul trupei : harajuku rockkei.
Prin spectacolele vii şi energice,trupa a reuşit în scurt timp să se evidenţieze şi să-şi extindă influenţa şi în afara Japoniei.Astăzi se numără printre cele mai populare trupe din Jrock.

În mai 2003 vocalistul Miku , chitaristul Bou şi bassistul Kanon formează trupa An Cafe.Aceştea , chiar şi fără toboşar participă la un şir de spectacole. Mai tîrziu în august, Teruki li se alătură ca membru permanent şi An Cafe continuă şirul de concerte, unde alături de alte trupe indie, a ciştigat rapid popularitate.
În 2004 An Cafe devine membru oficial al companiei Loop Ash. . Iar în martie 2004 apare primul maxi-single Candy Holic ,care ocupa din prima saptamana locul al doilea in vinzari si se mentioneaza pana si in Topurile Oricon..
Primul concert solo al trupei a avut loc în mai ,la Takadanobaba AREA, o sală nu atît de mare, dar avea o importanţă enormă pentru An Cafe.Concertul a fost intitulat Happy Birthday Tsuyu, şi toate biletele au fost vîndute -sold out. In cadrul acestui concert fanii au putut beneficia pe gratis de single-ul nou Hatsukoi.Următoarele luni au fost încărcate cu concerte , iar la sfarsitul anului An Cafe incep un mic turneu solo ce se sfarseste cu concertele de la Takadanobaba AREA si Yokohama Akarenga Hall..

Următorul an ,2005 a fost unul plin de realizări. Astfel, în februarie apare primul mini-album Amedama rock- o compilaţie din singleurile realizate anterior. Peste o lună apare un nou maxi-single Karakuri hitei .În vara ce a urmat An Cafe a realizat o triologie de singleuri : Tekesuta kousen, Escapism şi Merrymaking, acestea fiind incluse în primul lor album Shikisai moment , care a fost realizat în noiembrie.Acest album a dezvăluit o parte nouă a trupei.
În 2006 An Cafe mai realizează patru singleuri şi un album.
2007 a fost un an plin de schimbări.S-a anunţat participarea trupei la Convenţia Americană de Anime :A-KON, şi la scurt timp fanii au primit o veste tristă : Chitaristul Bou anunta plecarea sa din trupa. Pe data de...a avut loc ultimul concert in formatia veche de membrii.. La mijlocul lunii mai se anunta noua formula a trupei An Cafe. Pe urma fostului chitarist vine Takuya alaturi de Yuki, un nou membru la clape, care ofera astfel perspective noi muzicale.

An Café isi continua activitatile, participand la evenimentul J-SHOCK in Germania. Dupa alte trei single-uri realizate se intorc in Europa pentru un turneu intreg in sase tari.
În aprilie apare cel de-al treilea album : Gokutama ROCK CAFE , iar în aceeaşi vară susţin în cinstea celei de a cincea aniversări , un open-air live, numit ANCAFESTA'08 - SUMMER DIVE . La scurt timp apare un nou single.

Anul 2009 este o continuare reuşită a realizărilor : în ianuarie se anunţă realizarea unui DVD: LIVE CAFE - TOUR'08 NYAPPY GO AROUND THE WORLD. iar pe 11 martie , apare un nou single , intitulat AROMA. Recent , An Cafe a anunţat două mini-tururi pentru a doua parte a anului 2009: primul ,intitulat King of NYAPPY GO AROUND , ce va avea loc de pe data de 10.09 pînă pe 18.10 , şi al doilea, intitulat King of ZEPPY GO AROUND ,care va începe din 16.11 pînă pe 7.12 . Iar pe 4 ianuarie 2010 a fost anunţat un concert solo, intitulat King of Harajuku Dance Rock~ Ikinari Nyappy Legend. Realizarea unui nou single se anunţă a fi în august.

Datorită energiei infinite şi a muzicii ,ce creeză o atmosferă veselă şi distractivă , An Cafe a reuşit pe parcursul anilor să acumuleze o popularitate mare şi o influenţă enormă.Avand fani in toate colturile lumii, care ii asteapta cu noi concerte si realizari, au devenit o trupa renumita, arhi-cunoscuta.
Sus In jos
Soeh
Admin
Admin
Soeh

feminin
Fecioara Cocos
Data de inscriere : 03/06/2010
Varsta : 31

An Cafe Empty
MesajSubiect: Re: An Cafe   An Cafe Icon_minitimeDum Iun 06, 2010 11:22 pm

Ooh a fost prima mea trupă j'rock :33 îmi plac toate melodiile de la ei deşi am citit undeva că cică ar putea să ia o pauză. ><
Aşa prima dată credeam că Bou este fată *baka me* nu ştiam prea multe la vremea aia -.- dar vocea lui Miku îmi place şi acum x3
Sus In jos
Anomal!ca
Moderator
Moderator
Anomal!ca

feminin
Fecioara Caine

An Cafe Empty
MesajSubiect: Re: An Cafe   An Cafe Icon_minitimeLun Iun 07, 2010 12:19 am

same here XD
si eu am auzit ca An Cafe s-a putea sa ia o pauza pe motiv ca sunt prea obositi din cauza concertelor
nu i-am mai ascultat de ceva vreme dar imi plac melodiile de la ei Very Happy
Sus In jos
Soeh
Admin
Admin
Soeh

feminin
Fecioara Cocos

An Cafe Empty
MesajSubiect: Re: An Cafe   An Cafe Icon_minitimeVin Iun 11, 2010 5:57 am

De fapt Miku şi-a format o altă trupă xD [Lc5] şi sunt cam dark faţă de cum eram obişnuţi cu el xD să zic că s-au cam maturizar or smth like that şi am găsit numai o poză .
Spoiler:
Sus In jos
KuroTsuki
Newbie
Newbie
KuroTsuki

feminin
Varsator Mistret
Data de inscriere : 30/06/2010
Varsta : 29

An Cafe Empty
MesajSubiect: Re: An Cafe   An Cafe Icon_minitimeJoi Iul 01, 2010 4:08 am

Shock! An Cafe 692509 Miku cum ai putut?! Asta inseamna ca An cafe s-au despartit?Scuzati-mi crizele dar am fost cafekko si inca sunt, indiferent daca se despart sau nu . Jesus , nu-mi vine sa cred!
Sus In jos
Anomal!ca
Moderator
Moderator
Anomal!ca

feminin
Fecioara Caine

An Cafe Empty
MesajSubiect: Re: An Cafe   An Cafe Icon_minitimeJoi Iul 01, 2010 4:12 am

da am citit undeva ca iau o pauza din cauza ca sunt prea obositi , dar nu stiam ca Miku are alta formatie acum O.O
Sus In jos
Soeh
Admin
Admin
Soeh

feminin
Fecioara Cocos

An Cafe Empty
MesajSubiect: Re: An Cafe   An Cafe Icon_minitimeJoi Iul 01, 2010 5:01 am

Mda,aşa e XD şi cică a vrut să şteargă de pe site-urile de muzică orice are legătură cu el şi cu An cafe ><""" pff da' erau prea buni şi coloraţi şi îmi făcea plăcere să ascult melodiile...
Sus In jos
KuroTsuki
Newbie
Newbie
KuroTsuki

feminin
Varsator Mistret
Data de inscriere : 30/06/2010
Varsta : 29

An Cafe Empty
MesajSubiect: Re: An Cafe   An Cafe Icon_minitimeLun Iul 05, 2010 1:12 am

Ce purcel e Miku An Cafe 757567 ! Am citit undeva ca Miku nu ar renunta la An Cafe si noul lui band ar fi al doilea proiect [Hmm ceva in gen cum a facut Nick Jonas, si in Jonas si in celalalt band] Nu stiu ce sa spun, oricum daca ar fi asa n-ar iesi nimic bun.Mai bine un singur band dar bun, si nu doua si proaste.Stiti cum se spune:Cine alearga dupa doi iepuri , nu prinde nici unul!
Sus In jos
ShynessLove
Super poster
Super poster
ShynessLove

feminin
Scorpion Cocos
Data de inscriere : 04/06/2010

An Cafe Empty
MesajSubiect: Re: An Cafe   An Cafe Icon_minitimeLun Iul 05, 2010 5:01 pm

haha ar trebui sa-i dai lu` Miku o lectie de viata cu asta XD
Sus In jos
Anomal!ca
Moderator
Moderator
Anomal!ca

feminin
Fecioara Caine

An Cafe Empty
MesajSubiect: Re: An Cafe   An Cafe Icon_minitimeLun Iul 05, 2010 8:21 pm

chiar nu ma asteptam la asa ceva din partea lui Miku, dar asta e , el vrea sa castige bani si daca An Cafe nu mai este pe moment nu vrea sa stea degeaba si s-a apucat de alt proiect Embarassed
Sus In jos
ShynessLove
Super poster
Super poster
ShynessLove

feminin
Scorpion Cocos
Data de inscriere : 04/06/2010

An Cafe Empty
MesajSubiect: Re: An Cafe   An Cafe Icon_minitimeMar Iul 06, 2010 2:29 am

intr-un fel suna aiurea..adica e ca si cum si cu An Cafe ar face muzica pentru bani nu pentru fun >.<
Sus In jos
Anomal!ca
Moderator
Moderator
Anomal!ca

feminin
Fecioara Caine

An Cafe Empty
MesajSubiect: Re: An Cafe   An Cafe Icon_minitimeMar Iul 06, 2010 2:34 am

pai daca gandim logic cam asa e, ei canta mai mult pentru bani decat pentru fun An Cafe 608154
Sus In jos
Continut sponsorizat

An Cafe Empty
MesajSubiect: Re: An Cafe   An Cafe Icon_minitime

Sus In jos

An Cafe
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Our World  :: Japan Area :: J-music-
Mergi direct la: