Mesaje : 2415 Data de inscriere : 05/06/2010 Varsta : 30 Localizare : in my dreams
Subiect: the GazettE Dum Iun 06, 2010 7:46 pm
Alcatuita din 5 membri, the GazettE este una din cele mai populare trupe gazduite de label-ul PS Company, ce mai are sub aripa sa trupe precum Kaggra, si alice nine. Desi stilul lor muzical se axeaza in principal pe rock, in decursul activitatii grupului acestia au experimentat in multiple ocazii, creatiile acestora variind de la balade linistite la punk rock si chiar au utilizat elemente de hip-hop. Se inscriu sub stilul visual, look-ul acestora schimbandu-se odata cu lansarea oricarui album sau single, dar sunetul lor ramane inconfundabil, rock si pur si simplu ’Gazette’. (Nota: Initial trupa the GazettE s-a intitulat Gazette, si ii vom utiliza aceasta denumire in decursul biografiei pana la schimbarea oficiala a acesteia.)
ShynessLove Super poster
Subiect: Re: the GazettE Vin Iun 11, 2010 6:22 am
Gazette <333 de 3 ani fana.woooo XD au fost prima mea trupa jrock,si favorita .. desigur,inca sunt
KuroTsuki Newbie
Subiect: Re: the GazettE Joi Iul 01, 2010 4:34 am
Pur si simplu ador trupa asta , imi este ca un fel de drog. Nu cred ca pot alege o melodie preferata pentru ca toate sunt absolut superbe . Ahh, pe 21 iulie scot un single nou, nu ?Deabea astept !
Soeh Admin
Subiect: Re: the GazettE Joi Iul 01, 2010 5:04 am
Ah,nu am trecut pe aici O-o şi Ruki,Kai,Reita,Aoi şi Uruha ar dă best :] okay toată formaţia <33 am început să o dau iar pe Gazetto,după ceva timp cât nu i-am ascultat <3
Linali Senior member
Mesaje : 139 Data de inscriere : 28/06/2010 Varsta : 28 Localizare : prima la dreapta şi dai colţul
Subiect: Re: the GazettE Joi Iul 01, 2010 6:37 pm
Hehe ... bântui şi eu acum pe aici xD So ... GazettE . Ador trupa . Cred că numai jumate din camera mea , adică vre-o doi pereţi numai cu ei e acoperit ~~" Cunosc trupa de mai bine de 3 ani şi eu ... din prima , cel mai mult l-am adorat pe Aoi , mi s-a pus dintr-un motiv anume , pata pe el Cât despre melodiile lor ... le trăiesc în orice moment XD
KuroTsuki Newbie