| TC la apel :] | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Soeh Admin
| Subiect: TC la apel :] Dum Iun 06, 2010 7:03 pm | |
| So any questions?
Vă răspund cu plăcere ^^ | |
|
| |
Buffy<3Vlad Te suki Vlad
Mesaje : 413 Data de inscriere : 04/06/2010 Varsta : 31 Localizare : Soul Society
| Subiect: Re: TC la apel :] Dum Iun 06, 2010 7:09 pm | |
| Euuuuuuuuu prima @__@
1.Anime-ul preferat? 2. Ce fel de inghetata iti place? 3. Numarul norocos?XD 4.Luni te duci la scoala?O_O 5.Fumezi?Ai incercat vreodata? Gaaaaaata!! | |
|
| |
Soeh Admin
| Subiect: Re: TC la apel :] Dum Iun 06, 2010 7:14 pm | |
| Uh ai fost rapidă :] 1. Code Geass definitely... 2.Ah,cea de cacao..pur şi simplu ador ce are legătură cu ciocolata <33 3. Păi cred că e 9 sau 13 ambele îmi poartă noroc chiar dacă se zice despre 13 că este număr ghinionist însă mie îmi poartă noroc. 4.Oh,mă duc..să predau cărţile numai că nu găsesc cartea de muzică -.- şi mă duc cu o mică gentuţă xD 5.Nu fumez,nu-mi place nici măcar fumul de ţigară deşi am prieteni care fumează >< şi de încercat..uhm când eram foarte mică,curiozitatea mă omora -.-
Thanks for the questions. | |
|
| |
Rose Active member
Mesaje : 288 Data de inscriere : 04/06/2010 Varsta : 29 Localizare : Intr-o tara rozosina fara mizeri si foarte fericita
| Subiect: Re: TC la apel :] Dum Iun 06, 2010 11:45 pm | |
| Crezi ca vine sfarsitu in 2012? Iti place sa dansezi? Asculti muzica populara? | |
|
| |
ShynessLove Super poster
| Subiect: Re: TC la apel :] Lun Iun 07, 2010 6:00 am | |
| Si euuuuu pe aici. 1.Ai facuto lata la vreo intalnire? xD 2. Iubesti pe cineva? 3.Unde ai vrea sa ai urmatoarea intalnire? xD | |
|
| |
Soeh Admin
| Subiect: Re: TC la apel :] Lun Iun 07, 2010 6:26 am | |
| @ Rose: Crezi ca vine sfarsitu in 2012? Neah,nu cred,doar se vor roduce câteva schimbări xDD Iti place sa dansezi?Yup dar nu în faţa unui public numeros xDD Asculti muzica populara?Neah xD. @Shy 1.Ai facuto lata la vreo intalnire? xD Păi din câte îmi amintesc eu nu... 2. Iubesti pe cineva? Neah,sunt bine aşa cum sunt :] 3.Unde ai vrea sa ai urmatoarea intalnire? xD Pff greu de zis,poate undeva pe malul mării dacă tot este aproape xD Mulţumesc de întrebări | |
|
| |
Suki<3Irina Te iubesc Irina
Mesaje : 182 Data de inscriere : 03/06/2010 Varsta : 30 Localizare : Everywhere
| Subiect: Re: TC la apel :] Lun Iun 07, 2010 6:34 am | |
| 1. Ai facut vreodată amor nebun cu cineva ? 2. Mereu ai fost așa sadică ? XD 3. Te consideri o e-mami bună după lucrurile făcute cu tati acum 2 seri cand el se credea Zoro ? | |
|
| |
Soeh Admin
| Subiect: Re: TC la apel :] Lun Iun 07, 2010 6:39 am | |
| Suki,puiul mamii vezi tu când ajungi acasă ce îţi fac 1. Ai facut vreodată amor nebun cu cineva ? Ehh? mă abţin -.- 2. Mereu ai fost așa sadică ? XD Nope,se întâmplă numai ore târzii,foarte târzii... 3. Te consideri o e-mami bună după lucrurile făcute cu tati acum 2 seri cand el se credea Zoro Dacă spui şi la je care e tati,îţi răspund la întrebare >:] [Ne]mulţumesc pentru întrebări xP | |
|
| |
Suki<3Irina Te iubesc Irina
Mesaje : 182 Data de inscriere : 03/06/2010 Varsta : 30 Localizare : Everywhere
| Subiect: Re: TC la apel :] Mar Iun 08, 2010 1:19 am | |
| Ești narcisistă ?
Ești emo ?
Ești pesimistă ?
Ești optimistă ?
Ce vârstă ți-ai da dacă nu ai știi câți ani ai?
Ce e mai rău, să eșuezi sau nu să nu încerci?
Daca viata e atat de scurta, de ce facem atat de multe lucruri care nu ne plac si nu facem atat de multe lucruri care ne plac?
Cand ti se pare ca s-a vorbit si s-a facut tot ce era de vorbit si de facut ti se pare ca ai vorbit mai mult decat ai facut?
Daca moneda nationala ar fi “fericirea”, cat de bogat ai fi?
Care este lucrul pe care ai vrea cel mai mult sa il vezi schimbat la oameni?
Faci ceea ce ai visat sa faci sau faci ceea ce faci doar pentru ca imprejurarile te-au adus aici?
Daca media de viata ar fi de doar 40 de ani, ti-ai trai viata diferit?
Esti mai preocupat sa faci lucrurile cum trebuie sau lucrurile care trebuie?
Daca ar trebui sa oferi un singur sfat unui copil despre viata, care ar fi ala?
Ce-ai prefera sa fii : un geniu stresat sau un prost fericit?
Ce-ai alege intre a pierde toate amintirile pe care le ai pana acum sau a fi incapabil sa iti mai faci amintiri de acum inainte?
Iti mai aduci aminte de momentul ala de acum 5 ani cand erai extrem de nervos si nefericit? Mai are vreo importanta acum?
Care este cea mai frumoasa amintire de-a ta din copilarie? ce o face atat de speciala?
Daca ai castiga 1 milion de dolari ai renunta la ce faci acum?
Cand a fost ultima oara cand te-ai aruncat cu capul inainte in ceva in care credeai din tot sufletul desi toti te sfatuiau sa nu incerci?
Cand a fost ultima oara cand ti-ai auzit sunetul propriei respiratii?
Care e lucrul pe care l-ai dorit intotdeauna sa il faci si inca nu l-ai facut? Ce te opreste?
Care e lucrul pe care il faci mai bine decat toti ceilalti pe care ii cunosti? | |
|
| |
Soeh Admin
| Subiect: Re: TC la apel :] Mar Iun 08, 2010 1:42 am | |
| Suki mă omori -.- deci:
Eşti narcisistă? nope,din câte ştiu eu xDD Ești emo ? nah,doar că îmi plac frezele <33 Ești pesimistă ? Foarte foarte rar. Ești optimistă ? Yup,mai tot timpul. Ce vârstă ți-ai da dacă nu ai știi câți ani ai? hmm cam tot atât cât am..sau poate mai mică cu un an xD Ce e mai rău, să eșuezi sau nu să nu încerci? Să eşuezi xD mă iau dup "încercarea moartea n'are" deşi dacă încerci să te sinucizi sunt şanse mari să dai colţul xD Daca viata e atat de scurta, de ce facem atat de multe lucruri care nu ne plac si nu facem atat de multe lucruri care ne plac? Păi dacă facem numai ce lucruri ne plac consider că voiaţa ar fi plictisitoare mai ales că totul ne iese cum vrem noi,iar dacă facem lucruri care nu ne plac putem ieşi din rutină şi poate să învăţăm lucruri noi xD Cand ti se pare ca s-a vorbit si s-a facut tot ce era de vorbit si de facut ti se pare ca ai vorbit mai mult decat ai facut? Uhm..uneori am impresia asta deşi nu e mereu adevărat. Daca moneda nationala ar fi “fericirea”,cat de bogat ai fi? Pff poate chiar bogată deşi am şi eu momente ca tot omul să fiu tristă,iar dacă pentru fiecare clipă de tristeţe mi s-ar lua acele monede aş ajunge cam la sapă de lemn xD Care este lucrul pe care ai vrea cel mai mult sa il vezi schimbat la oameni? Pff greu,dar cred că uhm nesimţirea XD Faci ceea ce ai visat sa faci sau faci ceea ce faci doar pentru ca imprejurarile te-au adus aici? Câte puţin din ambele deşi mai mult fac doar că sunt forţată de împrejurări şi nu fac ceea ce visez cu adevărat. Daca media de viata ar fi de doar 40 de ani, ti-ai trai viata diferit? Nope,mi-o trăiesc ca şi până acum XD numai o viată am şi aceasta trebuie trăită din plin.
Esti mai preocupat sa faci lucrurile cum trebuie sau lucrurile care trebuie? Vreau să fac lucruri care trebuie că acele lucruri pe care le fac cum trebuie ar putea să nu folosească la nimic xD. Daca ar trebui sa oferi un singur sfat unui copil despre viata, care ar fi ala? Trăieşte-ţi viaţa copile! cât o mai ai. Ce-ai prefera sa fii : un geniu stresat sau un prost fericit? Prost mă rog proastă fericită xD Ce-ai alege intre a pierde toate amintirile pe care le ai pana acum sau a fi incapabil sa iti mai faci amintiri de acum inainte? Aş alege să.mi pierd amintirile pe care le am până acum xD Iti mai aduci aminte de momentul ala de acum 5 ani cand erai extrem de nervos si nefericit? Mai are vreo importanta acum? Eh? not rlly..nu prea sunt eu nefericită de felul meu dar dacă aş fi fost nu ar mai avea nicio importamţă XD nu trăiesc în trecut. Care este cea mai frumoasa amintire de-a ta din copilarie? ce o face atat de speciala? Păăi...când mă jucam cu prietenii mei la bloc,eram destul de mulţi şi lucrul care o face deosebită e că se simţea o atmosferă plăcută,aş putea spune că de familie.Clipele cu prietenii sunt cele mai plăcute xD. Daca ai castiga 1 milion de dolari ai renunta la ce faci acum? Dacă ţin la ceea ce fac acum şi vreau să-l duc la bun sfârşit,aş renunţa la milion xD. Cand a fost ultima oara cand te-ai aruncat cu capul inainte in ceva in care credeai din tot sufletul desi toti te sfatuiau sa nu incerci? Păi cam acum un an când mai că puneam mâna în foc pentru o chestie [nu are importanţă] şi după ce s-a terminat toata tărăşenia am văzut că aveam doar parţial dreptate. Cand a fost ultima oara cand ti-ai auzit sunetul propriei respiratii? Uhm..nu îmi amintesc XD Care e lucrul pe care l-ai dorit intotdeauna sa il faci si inca nu l-ai facut? Ce te opreste? Păi cred că plecarea din ţară :-? asta va lua ceva timp şi bani da' dacă perseverez poate,poate pot pleca xD. Care e lucrul pe care il faci mai bine decat toti ceilalti pe care ii cunosti? Sunt veselă tot timpul şi îmi trăiesc viaţa! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: TC la apel :] | |
| |
|
| |
| TC la apel :] | |
|