| Înregistrarea personajului. | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Soeh Admin
| Subiect: Înregistrarea personajului. Vin Iun 04, 2010 1:05 am | |
| - Cod:
-
Nume: Prenume: Vârsta: Poreclă: Informaţii suplimentare: Poza: | |
|
| |
~ Amy ~ Admin
Mesaje : 2766 Data de inscriere : 03/06/2010 Varsta : 29 Localizare : prin Romania,intr-o localitate plictisitoare
| Subiect: Re: Înregistrarea personajului. Vin Iun 04, 2010 1:14 am | |
| Nume: Hisami Prenume: Tamara Vârsta: 16 Poreclă: Tamy sau Amy Informaţii suplimentare: parinti ei au fost ucisi cand ea avea 6 ani si de atunci a locuit singura.A da sa nu uitam ca este vampir;puterile ei le veti afla pe parcurs. Poza:- Spoiler:
Ultima editare efectuata de catre Blue Rose in Joi Iun 10, 2010 3:05 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Soeh Admin
| Subiect: Re: Înregistrarea personajului. Vin Iun 04, 2010 7:56 pm | |
| Nume:Tokishiro Prenume:Anise Vârsta:18 ani Poreclă:Is Informaţii suplimentare:Este o persoană normală,cel puţin aşa crede ea,însă are o pasiune destul de mare pentru trandafiri .Este orfană de mamă,iar tatăl ei călătoreşte prin lume cu serviciul astfel încât nu se pot vedea foarte mult pe parcursul anului. Poza: | |
|
| |
Rose Active member
Mesaje : 288 Data de inscriere : 04/06/2010 Varsta : 29 Localizare : Intr-o tara rozosina fara mizeri si foarte fericita
| Subiect: Re: Înregistrarea personajului. Vin Iun 04, 2010 9:33 pm | |
| Nume: Dulce Prenume: Aiumy Vârsta: 15 Poreclă: Sclipici Informaţii suplimentare: Este foarte vesela, impulsiva, incapatanata, aiurita, impiedicata si multe multe, a da este demon Poza: | |
|
| |
Negai Member
| Subiect: Re: Înregistrarea personajului. Sam Iun 05, 2010 2:30 am | |
| Nume: Osuka. Prenume: Masao. Vârsta: 19 ani. Poreclă: Sao, Sa-Chan. Informaţii suplimentare: A crescut de mică pe cont propriu, antrenată fiind la lupte, având acum meseria de asasin plătit, moştenită din generaţie în generaţie. În urmă cu câţiva ani, a fost trimisă pentru a o omorî pe Anise, însă aceasta fu singura misiune pe care n-o putuse la îndeplinire, deoarece nu găsise motiv pentru care ar merita să moară. După mai multe lupte, în care s-a pus în pericol pe sine pentru că refuzase îndeplinirea misiunii, şi pe Anise, decide să-l omoară pe ordonator. Cu timpul, au devenit prietene foarte apropiate, fiind, de altfel, singura persoană pe care a acceptat-o, şi care ştie totul despre ea. Poza: - Spoiler:
| |
|
| |
Anomal!ca Moderator
Mesaje : 2415 Data de inscriere : 05/06/2010 Varsta : 30 Localizare : in my dreams
| Subiect: Re: Înregistrarea personajului. Lun Iun 07, 2010 2:02 am | |
| | |
|
| |
Virusel Member
Mesaje : 53 Data de inscriere : 28/06/2010 Varsta : 28 Localizare : Mort in iad :X
| Subiect: Re: Înregistrarea personajului. Lun Iun 28, 2010 10:30 pm | |
| Nume: Alexander Prenume:Dumb Vârsta:19 Poreclă:Alex Informaţii suplimentare:Parintii i-au fost omorat de un hot dupa care a disparut din orasul lui si nu a mai auzit nimeni nimic despre el. Poza: | |
|
| |
Linali Senior member
Mesaje : 139 Data de inscriere : 28/06/2010 Varsta : 28 Localizare : prima la dreapta şi dai colţul
| Subiect: Re: Înregistrarea personajului. Lun Iun 28, 2010 11:48 pm | |
| Nume: Tegamichiu Prenume: Yunn Vârsta: 19 ani Poreclă: Yu Informaţii suplimentare: Aflati pe parcurs >.> Poza: | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Înregistrarea personajului. | |
| |
|
| |
| Înregistrarea personajului. | |
|