Anomal!ca Moderator
Mesaje : 2415 Data de inscriere : 05/06/2010 Varsta : 30 Localizare : in my dreams
| Subiect: lyrics Dum Iun 06, 2010 4:54 am | |
| "Fratziman feat Eli - Necomercial la radio""Refren"
Lasati oameni sa vina Sa asculte Fratiman Fratiman Fratiman... oooo Lasati oameni sa vina Fara sentiment de vina Sa asculte Mesajul meu necomercial la radio La radio..oooo Lasati armele in rugina Lasati oameni sa vina Sa asculte Mesajul meu necomercial la radio La radio..ooo
"fratiman" Am renuntat de mult la stimuli materiali Acuma caut o cale de a ma exprima macar Vezi tu, oamenii Pe care nu ii vezi, iti cer dovezi Cand inchizi ochi e bine sa cuprinzi si sa pastrezi Cauta repere, dar cauta repede,nu sunt intacte NU uita, esti doar un naiv de pe acte, Nimeni nu poate sa inghita, Lupta pentru faptele, ca pentru o zdreamta nenorocita Mamele nu uita, soldati recita, iar versurile sunt postume Ati umplut monumente cu nume Fara arme indreptate spre copiii ai nostri, ai vostri Fara campuri de vise spulberate de monstri, noi... Militam anti razboi, anti erou, heyy Cerem ecou, avem egou, cerem ecou, hey Militam anti razboi, anti erou, heyy
"Refren"
Lasati oameni sa vina Fara sentiment de vina Sa asculte Mesajul meu necomercial la radio La radio..oooo Versuri Fratziman feat Eli - Necomercial la radio de pe http://www.versuri.ro Lasati armele in rugina Lasati oameni sa vina Sa asculte Mesajul meu necomercial la radio La radio..ooo
"ELI"
Avem nevoie de intelegere si pace, in abis Cand toata lumea se inghesuie sa strice orice vis Astea toate Vor inceta sa apara, pana cand, Ingelegerea nu se va aseza pe aceste pamant Asadar, Asimileaza tot ce-ti spun, Deschide ochi si o sa vezi, Ca peste tot este doar scrum N-avem nevoie de erou, Ca nu mai vrem razboi si gata, Noi credem ca gloantele nu pot sa curete pata Comercial e, sau necomercial, E underground, sau nu, Sunt mesajele care imi inunda cantecul Daca nu intelegi gandeste-te te rog mai profund putin Nu e bine sa te lasi ametit de un strop de vin..... La radio ce se asculta Nu-mi place, Lumea nu ma intelege, Deasta eu nu am ce ii face Fratiman, studio 66, Impreuna pentru zile mai frumoase
"Refren"
Lasati oameni sa vina Fara sentiment de vina Sa asculte Mesajul meu necomercial la radio La radio..oooo Lasati armele in rugina Lasati oameni sa vina Sa asculte Mesajul meu necomercial la radio La radïo..ooo | |
|